maanantaina, lokakuuta 01, 2007

Uusi viikko, vanhat kujeet

Viikoloppu meni ja muistuttaa olemassolostaan pienoisena lihasten (miul niit löytyy näköjää) särkynä. Muutot on tehty, duunii o tehty/tehdään ja puita o pilikottu. Tän viiko ohjelmasa onkii sit töitä, töitä, töitä ja vissii pitäis töitäkii tehdä.

Sain näköjää uude "ystävän". Mistähä lie kaveri pulpahtanu pintaa mut jutut o ainakii kovat. Kommenttii heittää tällasel nimimerkil ku: Sananvapaus viimone linnakkeemme tai jotai.... Tavan sanaseppo o kyllä. Tätä perinteist maahamuuttajaskeidaa vääntää, Suomi suomalaisil, tummat o tummii ja väril o välii etc. Otas ny kaveri järki kätee hetkeks ja mieti kelle niit kommentteis heittelet. Ei siin mitää, sananvapaus o hieno asia, mut ei sun tartte sitä kaikille tyrkyttää. Jos ne o siun periaatteit tai mielipiteit ni hyvähyvä mut pidä ne omana tietonas. Minnuu ei kiinnosta pätkääkää siu jutut.

Viikol ois tulosa ne messutkii, saas nähä mitä kivvaa siel o tarjol tänä vuonna. Jos sais vaik firmal puhuttuu et hankitaa jotai kivaa sinne. Saa nähä. Alotteli tos kirjottelee sit tarinaa kui tähä alalle oikei joutu/pääs/eksy... Täytyy viel tarkistella muutamaa juttuu ja sit posauttaa se tänne. Kattellaa.

Ei kommentteja: