sunnuntaina, lokakuuta 21, 2007

Täs o ny ollu vähä kaikelaist...

Jaahas. Kiitosta ja anteeks vaa kaikil. Tampereel käytii ja sillai. Jepulis jee. Siis tän viikolopu hommaha oli nimeltää Hevi-Ari Pakkahuoneel. Elikkäs Myllyn ja Kurvisen komppaamine tonteil backlinen ja lavasilsan kera. Puole tunni vaihot, ei tsekkii ja sitä rataa.

Mie saavui jo hyvis ajoi enne poppiosastoo Tampesterii (työsuhde)junal. Liksase (Lettuse) kaa rehevit alkuu siit ja pizzalle tiemme kävi. Siin juttu luisti ja Henttone (Diablon lightmaster) saapu kans tonteil ja siin sit rupateltii niit näit. Klubille oluselle ja kattelee/kuuntelee M & M:n tarjontaa. Joku tyttölaulaja vetone orkka siin veteli ja ainakii miu korvii se kuulosti silt ku ois vetäny kuus samaa biisii putkee. Ei mitää uutta siin osastos.

Poppi saapus neljän päivän risteilylt Europalt ja silt ne kyl näyttikii. Pakolliset halailut Myllyn kaa ja pikku hiljaa siit kamoi siirtelee tonteille. Vetoha ois JO klo 00.30. Ei huono mut ei nii huono kute Massika pojil, veto klo 02.00 ja oluset Ouluun matkalla. :) Klasu oli talon puolest siel lavapääs ja sehä passaa aina allekirjottaneel. Naureskeltii siin analogitiskin mahtavuutta tälläses illas ku vetoja o useit ja kellää muul ei omaa tiskii ku Koivuse osastol, et kivvaa o.

Setti pystyy ja keikkaa pukkaa. Keikka ohi suht nopiaa ja kamat kasaan, bussii ja bussi hotlan viereen parkkii. Paitsi! Pefu, Mylly ja mie "eksytää" Infernoo iltamaistille ja siit se mopo sit karkaakii. Mylly muute teki tieteellisii kokeit: Jos dokaa neljä päivää putkee ni sen jälkee kaikki mitä juot vaikuttaa sillei et sie alat selviää. Tai nii ainakii hetkittäi tuntu, ei tainnu aamul olla samaa mielt. Huonejatkot levylaulajan kustannuksel, eli ne lonkerotuliaiset laivalt löyti parempii suihi.

Tää sunnuntai ny sit onkii yhtä tuskaa taas vaihteeks. Vitti ku sitä taas mietti tooooosi tarkaan mitä tekkee....

"Minä oon läpeensä paha ihminen! Ajan p*rkele pääni jäädyksiin, mutta sitä ennen menen kylille ja pyydän kaikilta anteeksi....."

1 kommentti:

mindcircus kirjoitti...

Meinasitko tulla Moksujen kans Jklää ens kuussa? tv.B