maanantaina, lokakuuta 29, 2007

Tsippaduidaapidaadaa...

Vähänkö väsyttäis? JOO! "Kevyt" työputki vaihteeks takana ja ansaitulle(kokonaista yks päivä) levolle läks tää ukko. On Pendot palanu ja makkurit hiljentyny ja vaikkas mitä. MUTTA! Kahvi pääs loppuu(onneks vaa hetkeks)duunist ja meinas iloks revetä yövuoros. Onneks hätä ei lue alibia tai jotai, Shelli pelasti. Kahmalokaupalla Batterya(sponssii pliis, Tarja)mukaan ja ukko hyperventiloiden ja täristen takas hommii. Ja niitä muute painettii.

Pomo pyyti puhutteluun. Perkele! Miulle ei vit..... Eiku iha asiasta kuulemma. Meinas alkaa jo vituttaa et mitä ny mie oon tehny vääri. Alko keskustelu aiheella, et mitäs Antti (nimi ei muutettu) jos sie alkasit meille vakituiseks? No mikä et(ei). Kyl täytyy sannoo et nyt mietitää ja kovasti. Mitä sitä nykyää elämältää vaatii/haluaa? Vaikiat o päätökset ny. Jos ny miettis tarkkaan et mitä sitä tulevaisuudeltaa haluaa, iha niinku itte, itelleen. Labras piti tänään käydä sit antaas testit ettei mitää piripäätä hommata sinne. Ens viikol sit lääkärin tarkastus ja kaiken maailman testit. Kattellaa kuis ukon käy.

Hetkeks laitoin vaan silimät kii, mut kuulemma kuorsaan ku rentoutan silmäluomia.

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Ai että rupiaisit tinkimään bussissa istumisista, yötöistä, rekanpurkamisista, ruoan ja unenpuutostiloista, laatikontyönnöistä järjestäjien vittuiluista, sekä huonoista liksoista?
Ihime jätkä!

Oksu kirjoitti...

Vaikia sannoo viel.... Täytyy ny miettii muutama yö tässä asioit mitä sitä haluaa tehä... Parit raudat tules mut kattellaa...