tiistaina, lokakuuta 02, 2007

Töitä ja palaverii....

Mökkeilyt o historiaa ja duunii taas alettu painaa. Yöhö tänää taas paiskii hommii. Viikonloppun siis oltiin Nykäsen mökil puutalkoit tekees ja puit hakattii siihe mallii et nyt alko särkee kättä. Perkele. Patti tulluna kyynärpään kaveriks tuoho.

Käytiin Kuisman kaa palaveeraamas Maikkaril ens viikkoo varte. Moksut ja Stampat siis yhteiskeikil maxin stagella. Kelattii menoi ja tuloi ja logistiikkaa. Valomaisemii ja sen sellasii. Lahden Kartsalt haalin kamat sinne ja backlinen ois tarkotus ol sama molemmil paitsi kannut vaihtuu. Aikataulut sovittii alustavasti sille päivälle ja torstain ois tarkotus käydä Jusbaumin(ja Myllyn"spesialisti", Jyrin, Lettusen ja Hysen) kanssa kamat kasaas valmiiks ja virittelee setit kuosiin. Maikkari duunaa valot ym. muut tilipehöörit tonteille itte. Siit sit kattellaa mite sujuu hevihommat sillo.

Jepjep ja bumtsibum. Ens viikol sit kaikki joilla näkyy MTV3:n max tai mikä lie ni perjantain töllön ääreen. Stam1na/Mokoma yhteiskeikil siel.

2 kommenttia:

Pyry kirjoitti...

Morjens!

Helsingin Sanomat:
"Pendolinon vaunussa syttyi pieni tulipalo kello yhdentoista jälkeen keskiviikkoyönä Ilmalan varikolla Helsingissä.

Pendolinon akut kärähtivät ja leimahtivat liekkeihin. Palokunnan saapuessa paikalle vaunusta tuli kuitenkin enää höyryä.

Juna oli varikolla, eikä kukaan ollut vaarassa."


Jep jep. Savun hälvettyä tarkastetaan kytkennät...

;-)

Oksu kirjoitti...

Mie oon nii pahoillani. Mut eiks se mee muka et, musta mustaan ja loput maihi? :)