perjantaina, syyskuuta 28, 2007

Mäkätystä ja keikkailua


Mikä iheme noisa exissä oikei o? Luulis ny kerrankii ku o erottu, syyst tai toisest, ni asioist ei tartteis enää riijellä/huutaa/yleensäkkää pahemmi puuttuu toise elämää?! Ja se ylemääräne p*skanjauhamine ja jossittelu selän takan... Se kantautuu ennemmi tai myöhemmi toise korvii kuitennii. On tää kuitennii nii pieni maa viel. Ja jos välättämättä halluu sitä jauhaa, ni jauhakoo niille ketkä ei oo melekei päivittäi miun kans puheis ni vois EHKÄ pysyy salas ees hetke kauemmi. Voi luoja et alko ahistaa heti aamust jo!

No mutta, asiaan parempaan. Tänään siis kaks keikkii tiedosa. Rust ja Crib45 NightLifessa. Ja mikä parhautta, ei tartte teherä ku toine bändi. Beavis tuli Rustin mukana tekees miksaushommeleit ja mulle jäi sit toi lämppäävä osasto tehetäväks. Parhautta. Eipä oo Beavikse kans törmäiltykkää hetkeen. Mahtava immeinen, jos miult kysytää. Mie piän. Jutusteltii siin hommien lomasa mitä molemmil kuuluu/mitä o tulluna puuhailtuu täs lähiaikoin. Saatii talon setti kuulostaa "iha ok" järkevält. Tapsa olikii jo varotellu et sin taitaa olla jotai mätää. No vikaha löyty sielt "pääte"osastolt. Joku järjen jättiläine oli menny ruuvailee päätteit ristiirastii et varmaa kuulostaa erikoiselt. Subbaste ero n.8db ja yläkerrat n.12db ja tää kaikki sit satunnaises järjestykses. Perkele! Pitäkee ne näppinne erossa jos ette hommis ole. Räplätkee omia ruuvejanne.

Itte keikeist kerron jahka ne o sit joskus myähemmi ohi..... Eli keikki siis ohi ny ja tilannerapporttii tulloo:

Crib45 oli ainakii miul iha uus tuttavuus. Kävin ennakkoo kuunteles maispeissis kyseistä oresterrii ja iha mukiinmenevälthä se kuulosti. Sellast jo aikaisemminkii kuultua metallipainotteist muzakkiaha se oli. Ei mitään uutta, ei mitää lisättävää. Rust oli siis illan headlineri. Ja toimiiha se. Herrane o loistolaulaja ja bassottelukii silt onnistuu. Beavis teki loistosoundit ja paketti oli kasassa. Mitä ny vähä IEM-osasto itseään irtisanoi piuhan muodos mut muute kaikki pelas. Ai niin, sori Tapsa, mie jätin shukot keräämät ku ei malttant olla lähtemäst kotio. Sintsult terveisii, kyllä mie muistutan sinnuu täst illast viel pariin otteeseen.

Ens viikol sit av-messuil ihmettelees kaikkee uutta ja ihimeellist. Ja tuttujaha siel taas vilisee kuitennii nii et ei moikkaas kerkee. Saas nähä mite moni kattelee meikäläist kieroo ku pamaha "passin" kans tonteille :)

On nimittäi sellane firma, fyrkas löytyy ja logistiikka toimii, kamat o vähä sitä sun tätä...

1 kommentti:

Sananvapaudesta oikeudesta ilmaista itseään ja ajatuksiaan ei pidä tinkiä eikä suostua kommaritaustaisten vaatimuksiin sananvapauden rajoittamisesta kirjoitti...

Viltsulle ählämiterveisiä

... no .. ;) moro nyt sitten paskasieppo ;)

Ins allah akkubar ja juo kamelinkusta päälle .)

Viite: Oma paskapitoinen postisi e-mailiini palautteenasi:)

Onneksi paskalla on ravinnearvo toisin kuin näkemyksilläsi tai niiden puutteella,)