perjantaina, lokakuuta 12, 2007

MTV3 Stagetus hypetys

Maikkarishow oli siis tänään. Eilen aloitettiin jo rakentaminen Jusbaumin ja Jyrin kanssa Sonjan (aeva paras tuotantoportaan sikarihahmo) houstates ja kaitsies meit. Mie hain aikasemmi päivällä Lahden Karilt (on se muute kumma ku tilaa x-räkin ni saa Sienan, mut en valita, en yhtää) Myllyn kans vermeet ja rensselit tonteille. Backline kasaan, mikitykset valmiiks, PA pystyyn/soimaan ja lava soimaan. Pikkutsekkailuu eile siin porukal ku meinas käydä aika pitkäks :) Loistavaa pikkupikkunäpertelyy. Stampioiden pojatkii saapuivat siis hengissä Balttiarallaa rundiltaan. Hauskaa oli kuulemma olluna.

Tänään päivä alkokii sit miun osalt jo klo 8.30 ku piti saapuu tonteil maikkarin porukkaa opastaas et missä myö mennää minkäkii kans. Transmix saapu Pekon hahmos tonteille splitin kera ja saatii hommaa kuosii. Päätönt sekoiluu hetki ja sit Moksut lauteille tsekkiin. Aisniis, Miitri siis miksas autost ulos Jusbaumin hoitaes saliäänt miulle jäädes tuo lavapää. Jyri hoiti Stampioide backlinen ja LettusLehikoinska(lähtee Amojen matkaan paikkoi, saa nähä joutuuko Esa & kump. kattelee), miu rakas aisaparini, hoiti Moksujen backlinen. Moksujen tsekkailtuu omat tarpeesa vuoroon astelee illan ensimmäinen akti eli Stam1na omaan tsekkiisä. Pojat oli sit viime tekoste siirtyneet IEM-ossastol ja hyvi olivat kuulemma siihe sisään päässeet. Mahtavaa. Mie tykkään siit osastost kyl. Ja Stampoist and. Homma pikku haulla kuosiin ja hyvät oli kelit. Aluks. Kameratreeneis sit haettii hetki lisää mut sielt se löyty.

Keikin siis alottais Stampiot ja liekehtivä starttiha o. Nimittäi O! Pientä vireongelmaa havaittavis mut laitetaan se jetlagin piikkii. Kovaa pojat menee. Miust ainakii tuntuu et Kakelle toi stereokuuntelu toimii ku mummo metrises hanges mopolla. Luoja et se toimii. Pitäis varmaa saaha kaikil stereoks ni ois parhautta. Mut ehkä sit ku voitetaa kaikki lotos.

Moksujen vuoroa ennen ne perinteiset haastikset ynnä muut. Saatii ainakii nauraa porukas siin hetkel ku tytteli kaivo esii parit fotot. Oli pojatkii kauhuissaa siin et mitähä ny tulee.

Moksut starttaa meininkisä ja mie oon liekeis! Taas kerra miu mielee tulee et miks mie näist tykkään. Ei sillä et Stampat ois huonompii ollu, siin o vaa omat juttusa. Meinaa homma toimii ja linkoo. Loistavil lähtözaundeil o nimittäi jonkilaine tarve toho hommaa. Ja nimittäi kohillaa oli tänään. Äijät piiskaa iha liekeis ja läski tirisee ku pekoni pannul konsanaa. Voi luoja! Yleisö otti kyl mahtavasti molemmat orkat vastaan. Keikki pois kuleksimast ja kamaa nippuu ja konttii kohti. Nopee purku ja tää isäntä o valmista kauraa kotio. Ei kiinnosta kaljaporukat nii paljoo ku oma sänky. Kiitos ja anteeks.

Kiitos kaikille osallistuneille. Ja Hyge, mie oon nii pahoillani mut miu oli hoijettava toi oma tontti. Ei ollu miul Nosturiluvat kunnossa.

Jusbaumi haluis viel toivottaa kaikil turvallist matkaa ja muistakaa: vaihtakaa ne talvirenkaat ajoissa ettei satu setää tai tätii leukaan.
Kiitos ja kattellaa taas......

Ei kommentteja: