maanantaina, syyskuuta 24, 2007

Yleistä voivottelua ja duunihommaa



Sunnuntain tutustittii sit niinkus ihas urakallas Saloran viestintälaitteeseen. Sellaine joka löytyy joka perkeleen vaunusta(sinisist). Vitti että o insinööri suunnitellu nimittäi iha urakal kuinka saadaa mahollisimma pienee(isoo) purtiloo kaiken maailma transistoreit ja konkkii ja kondensaattoreit ja piirilevyi ja pölyä ja vaikkas mitä. Voi luoja mie sanon et noi päätteet sun muut on pientä tän vieres. Että osaa olla monimutkane laite. Ku muuta ei tartteis et se kuuluu joka vaunuu ja komeroo. Muutama piuha et vois linkittää vaunui ja kovaäänisee omasa ni ei. Kaikki pitää olla nii maan vitun vaikiast tehtyä et.... PERKELE! Ja mieli tekis kyl tietää et mitä noi o aikoinaa maksanu.

Puhumattakaa näis IC- ja Pendojen (kuvissa) systeemeist. Voi luoja, se o iha eri maailma jo. Täyttä diipadaapaa ja elektroniikkaa ja pirun piirilevyi ym ym ym.... Ei siis helpompi maailma! Vitti ku tapais noit inssei ni vois vähä niille avautuu noist vehekeistään. Sen verra hankalii laitteit o et sain ittelleni viel krampin pakaraan ja reiteen nii hyvi et ei oo kaheksaa tuntii hellittäny! Huomen lekurii sit joo...

Keskiviikkon jatkuu jo Poris aloittamani projekti. Leegot kuntoo hinnalla millä hyväsä. Poris oli iha mahtava lekuri, joka hoiti hommaa kotio päin iha piru hyvin. Koettelin soitella Ytimen lääkäreit läpi mut joka hito loukos oli jonoi 6kk eteenpäi. Tipi sit vinkkas et kokeiles tota T.Peipon vastaanottoo. Kilautus ja aika keskiviikoks. Parhautta. Peippo saa sit alkaa urakoimaan. Meinaan nimittäi et viiskymppisen ois viel omat leegot suussa.

Tuleva hammaslääkärini. Luotettavan näköne kaveri, vai mitä?

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Mä en oo oikein koskaan tajunnu näitä Ripley´s-believe or not jne. ohjelmia ja esityksiä.
Semmonenhan pyöris satavuotta pelkillä insinööreillä.

Oksu kirjoitti...

Näisso! Että ärsyttää tuommonen!