torstaina, syyskuuta 06, 2007

Kysymyksiin vastauksia eli mistä kaikki alkoi

Jokunenkin eri henkilö on kysellyt notta mistä ihmeen syyst minnuu kutsutaan Oksuksi. Ajattelinkin nyt sitten valoittaa asiaa hieman eli avata mystisyyden verhoja. Ja tämä tarina on TOSI. Olin siis aikoinaan tuuraamaassa Sumppia/Kakea SMG:ssä monitoripäässä ja sattui eräs hassu tapahtuma. Edellisenä iltana Porissa olimme Kososen Mikon ja Nykäsen Jukan kanssa nauttineet muutamat virkistävät drinksut. Joel Melasniemen sanoin:

-Pelasin Tommin kanssa pleikkaria bussin etuosassa, ja Terhi ja Kuski-Juhakin vähän ihmetteli kun Monitori-Antti kaikessa rauhassa ja järjestyksessä käveli ohitsemme, avasi 80 km/h:n tuntivauhdissa bussin etuoven, nojasi ulos ja päästi kauniin vaaleanpunaisen värihaukotuksen suustaan. Ja sitten toisen. Sulki bussin oven, sytytti tupakan, veti pari hatsia kaikessa rauhassa, avasi oven uudestaan ja toisti toimenpiteen. Se oli kuin runoutta - pisaraakaan ei läikkynyt bussin kylkeen. Oksu-Antti.

Tämän jälkeen ei liene kellään enää epäselvyyksiä asian suhteen. Mie olen pahoillani. Mie niin olen pahoillani. Nimi jäi jotenkin elämään.

BYYYYYÖÖÖÖÖÖÖÖÖGGGHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 kommenttia:

Tero Arnberg kirjoitti...

En tiedä miksi kommentoin, koska ei jäänyt kyllä mitään lisättävää.

Anonyymi kirjoitti...

Jotenkin jotain ton tyylistä tarinaa nimen takaa osasikin odottaa :D. Hyvin sä vedät.