perjantaina, syyskuuta 14, 2007

Viikonloppu eessä taas.... part luoja ties kui mones kerta

Näisse o saatu viikoloppu taas naaman eteen ja työputki ohitte. Tää päivä alkokii sit lääkärireissulla ku o tuo vatta reistaillu jo jokuse hetke ja viime yön sit pamautti sellaset kivut kehii et alko jo hiukka jännittää. Närästykse ja muun kivan jälkipoltoil menin sit lekurii, siis työsuhdelekuria täytyy ja pitää käyttää, näyttää muhkeaa vattaani ja kyselee notta missä mättää. Siin sit kaikki maholliset testit ja kokkeet raapastii ja reilun parin tunnin odottelun jäläkee tuli vastaus: Tulehdus/orastavaa vatsahaavan tynkää.
-Onko ollut ressii lähiaikoina?
-Kyl hiukka.
-Maistuuko viina?
-Ei. Tai siis tarjootsä?

Tylysti (taas kerran) lekuri totesi notta ei kaffee, ei rasvaista/tulista/maustettuu ruokaa ja ei tupakkaa. Juu ei. Juu ei missää nimessä. Anna ny vaan ne lääkkeet ja mie lähen kiitääs. Piikki persauksii tuli ja antibiootti kuuri. Mut ei närästyksee mitää. EI NII MITÄÄ!!! Nexiumii pyysin mut sano et kattellaa jahka rauhottuu. Ranixaalii apteekist ja menoks.

Sunnuntakina ois sit ViltsuYstävän synttärikemut. Sir Wiljami siirtyy ikämiesten luokkaan ja suoraan (sairas)eläkeputkeen. Onnea Viltsu, 30vee. Ja ne juhlat sit vietetään selevinpäi. No vietetää!

Synttärisankari pari vuotta sitte Provinssis. Pääs paparaazzi yllättääs.

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Mää oon ottanu tavaksi vetästä aamusella jukurttia, ennen aamusumppeja, niin ei silleen rupia närästään, kuin että ei.

Viltsu kirjoitti...

MItään en oo ottanu ;)