keskiviikkona, syyskuuta 12, 2007

Tuulahduksii

Eilen tuli sellainen iloinen yllätys. Vanha ystäväni, jota en siis ollut nähnyt/kuullut noin kuuteen vuoteen, lähetti postia minulle. Siis ihka oikeaa postia kirjeen muodossa. Jännittävää saada ihan oikea kirje. On nimittäi jonku verra aikaa siit ku oon viimeks saanu ihan käsinkirjoitetun kirjeen. No mutta asiaan, kaveri siis asustelee nykyään Kanadassa ja oli alkanut miettimään mitä ystäville kuuluu. Meikäläine ku o ollu nii liikkuvaista sorttia tässä viimoset pari vuotta nii hän oli saanut nyt toisen kaverin kaverin kaverin jne. kautta mun osoitteen selville ja pamautti kirjeellä. On tulossa kuulemma ens kuun puolella kotomaahan kattelee asuntoa josko muuttais takaisin Suomeen takaisin. Joensuun vuosina häneen tutustuin ja hyvät muistot jäivät. Innolla odotan jälleennäkemistä kyllä. Sovittiin ettei vaihdeta mitään kuvia vaan lentokentällä tavataan ja katotaa tunnistetaanko toisemme. Perkeles. Parhautta. Tuli sellaine fiilis et no mikä ettei.

Vanhan Kerubin ajoilta. Läski säätää kannuja. Tais olla hautajaiset ja PG keikalla. Vanhaa hyvvee aikoo ja loistokeikkoi PG:n matkas. Osittai.

Ais niis, Jazzmis haastoi "kirjoitus"kilpailuun kaikki alan immeiset. Ny onkii sit hyvä syy teherä pikkupikku bioraaffi ittellee ja kattoo kelle kaikille, tai no jos ei ny iha kaikkia mainihe, sitä o tullu paiskittuu hommii. Kaikki mukkaa sit perkeles!

2 kommenttia:

Jazmanaut kirjoitti...

Nii ja ennenkaikkea, miksi ihmeessä!?!

Papa Wilska kirjoitti...

Jummolauta...kunhan löytyy aikaa, täytyy ruveta historioitsijaksi. Kuhan sais kesän loput reissut kirjailtua...vapaa-aika on luusereille.