keskiviikkona, syyskuuta 26, 2007

Hammashoitoa ja ennakkozuunnitelmii

Niin se kävi nopiaan ku rallin erikoiskoe. Peippo hoiti hampaan nii et silmis vaa vilkku tilanteet. Parhautta. Aeva mahtava leegolekuri tuo Tuomas. En ole kyllä miesmuistiin törmännynä noin mukavaan ja asialliseen palveluun. Jos joku ei hammaslääkäreistä (kukapa niist ny pitäis) pidä erityisemmin, niin suosittelen kyllä kyseistä paikkaa enemmä ku mielelläni. Homma nimittäi toimii. Ja muute toimii, no mikä ettei.
P A R H A U T T A ! ! !

Aloin ensi vuodeksi hahmottelees iha vaa piruuttani kamasettii. Pari sen verra mielenkiintost projektii ois tuloillaa (niist myähemmi, jahaka varamistuu) ens vuotta varte. Mm. etupään hommii tiedosa, nimittäi mahtavvaa jos näin. Siist syyst mie aloinkii hahmottelee jos vaik ommaa etupiät raahailis matkasa sit. Kattellaa ny mihi asiat eteneep.

Perjantaiks NightLifeen talonmiehe hommii taas paiskimmaa. Tapsa (kuvasa YYA-sopimuksen piirijohtajat, suuri savolainen ja keskiverto savonkarjalainen) tuosa just nimittäi soittelt, et jos pääsisi tekees ja pääsehä mie. Hommahomma ja peltisakset & Waspi! Ei kai siin sen enempii löpinöit.

Viiko ohjelmasa muuten pari muuttoo, puutalkoit, hevikeikkoi ja ehkä tsuipinkii siihe sopivaan väliin. Pallaillaa ku o asiaa tai muuten vaa. Ja hyvä ja rakas lapsuudenystäväni tuli sit iskäks tuossa juuri, joten suuret onnittelut sinne vaa ja lissee paskoo housuun. Suloinen, terve tyttövauva se sielt putkahti.

Joskoha ens vaaleis nähtäis iha sit äänestyskopis saakka....

3 kommenttia:

Papa Wilska kirjoitti...

Anteeksi jo täs vaiheessa. Olin eilen kolmeen yöl siel Naittarissa ja bläkkispojat innostui. Monitorit on tekoveressä ja piuhoissa solmuja. Vitutti illan lopuksi niin ettei veri kiertäny ja oli pakko päästä äkkiä pois etten jääny peseen kaappeja. ´Koeta kestää perjantaina.

Oksu kirjoitti...

Ei kai siin sit mittää. Mie teen siivoukset siihe piälle :)

Papa Wilska kirjoitti...

Ei niitä hirveesti kannata siivoilla, Barathrum on lauantaina keikalla ja veri lentää taas. Kuhan et vaan pelästy et mie oisin teurastanu jonkun popparin. Anteeksi vaan siitä ettei oo piuhat kauheen siistissä nipussa.