torstaina, tammikuuta 01, 2009

Uusi vuosi, peruskujeet


Nonniisa. Joulun pyhät meni että heilahti ja taas keikkataipaleelle.

Maanantaina oltiin heti alottelemassa jo keikkailua Stam1nan matkassa. HEllDone taas uhrina, en muista ny monesko Helli tää o mut monta niit o ollu. Tonteille klo 14 Ailun kanssa.Bailu Ailu o tuuraas Jyrii ku Jyril ei toi kinkku oikein päässy laskeutuu viel ja ukko päätti jäädä viel rosollii kiskoo kotio. Kamat lauteille ja naureskelemaan. Klo 17 sais vasta ääntä päästää ulos et istuskeltii siin tovi ja vaihdettii kuulumisii.

Siit sit tsekkii riipomaan ja aikas tutul kaaval taas mentii. Pekkeli oli saanu mr. Kawasakilta iha uuden Ibanezin customin ittellee ja hyvält näytti. Mr.Honda tais olla mrs. Suzukin kans liekeis enemmä tai vähemmä. Siit sit rojut pois Diablon erest ja kotio saunaan ja heti takas.

Ailun kans Ilvekseen yhdelle ja siit kuuntelee ku Hartosen Godspalugue alko vääntämise. Vitti et toimii. Heti perrään Dianloo ja toimiiha sekii. Takahuone naureskeluu, lahjojen avaamist ja parit märät. Tupakilla ravaamista ja naureskelua. Pientä jännitystä ilimasa.

Keikka starttaa uudella, megalomaanisella, introlla esitellen orkesterin ja siitää lähtee. Reilu tunti "hyvää paskaa" niinku Hyyryne asian ilimas. Soundit oli kuulemma kohillaa ja lava balanssis niin mikäs miun o siin sit ollessa. Kamat nippuun ja autoon ja ukko nukkumaan ja vähän äkkii. Jotai kummaa taas tuos pakis ku ei saa nukuttuu... Mut kattellaa.

Uuden vuoden vaihtuminen menikii sit meikämandoliinolla Nosturissa. Etupään vahtina siin Korpiklaanille, Kiuakaalle ja Moonsorrowille. Jokaisel omat hahmot et pikku pätsäystä ja samoilla kanavil mennään paitsi Korppareil oli viel se viulu ja haitari. Saamari et täytyy myöntää et toi Moonsorrow kyl kuulosti niin hyvält että. Janne, vanha Gambinatissiposki, se siel veivas kitaraa hullun lailla ja aikamoinen vokalistikii se viel o.

Kiitokset joka orkalle ja siulle rakas lukija: Hyvää uutta vuotta ja tätä paskaa riittää viel tällekii vuodelle!

Ei kommentteja: