maanantaina, tammikuuta 05, 2009

Kaverille ei jätetä ja säätöi...


Viikko meni nii et hujahti taassiisa. Keikkaa pukkas ja säätöö riitti. Vanhan kaavan mukaisesti palatkaamme takaisin menneisyyteen... In the year 2000.......

Alkuviikko meni säädelles erään mestan keikkahommaa jos olis siirrytty jengillä talonmiehiks. Porukka olikii jo (ja loistava sellaine) kasassa mutta viime hetkillä hommat peruuntu rahan (minkäs muunkaan) takia. Liksat oli kyl kohillaa mut maksajalle se ei kelvannu. Ja kohillaan tarkoitan, et ei olis ollu kauhian kallis homma mut ku ei nii ei. Hyvät jatkot kuitennii ja koettakaa pärjätä.

Perjantain sit mentiinkii Tampereelle ja hyväntekeväisyyskeikkaa pukkais. Kaveria ei jätetä-tapahtuma kyseessä. Siit sit klo 13 aikoihi tonteil omal biilil ja roudailee. Kamat tonteille ja Eduun syömään. Iha ykkösmesta nykyää ja aina ku mahdollist ni siel käydään. Kunnon annokset kotisafkaa ja huokeal hinnal. Parhautta. Pyörien takasi pakkikselle ja tsekki pystyyn. Tsekin jälkeen hotlalle saunomaan ja Kaken kans viel Rollssist eväät ja tuijottelee töllöö. Siit taas takas tonteil ja tsekkaa Rautiaisen settii. Timpal mukana Puntti, Peter ja Lammen Jussi. Hyvi toimi ei siin. Meitin vuoro ja lauteet lämpimänä. Keikka alkaa taas introl ja meno yltyy kovin. Loistovääntöö taas ja jengi o messis. Spiikeis vähä homma karkaa ties minne ja jäykkää pukkaa mut muute iha jees. Encores Keke Rottenist tuli sit vetäsee Panteran I´m brokenin Hyrden siirtyes kannuihi. Parasta sketsii ikin. Kamat nippuun ja ukko unten maille

Lauantain koiran ulkoilutusta ja keikille Gloriaan. Voi sitä säädön määrää. Kahelt sisään ja kamat lauteille. Viime käynnin jälilt siel olikii vaihtuna PA ja monitoritiski. Nexoo ja M-7. Miul tuo oma tiski ja siihe pätsi pliis. Hyvi onnistu mut Jusba ei iha kaikkee infoo saanu ittellee. Ihimeellist. Samat kanavat mut kamaa ei tuu. Sit ku Jusba sai ni miul vaihtu toisipäi. Kai se siit. Kuitennii saatii homma tehtyy ja Hyrde haastikseen ja sit porukal syömää. Suzuki ja Peksi lähti jonnekii, Kake pizzalle ja muut kinkkilään. Ai nii, sen verran reilu meno näil keikoil et iha oma lääkäri mukana meitil. HyyrysJussi toimittaa kitarateknikon roolii ku Jyri ol halailemas Toyotaansa ja vahailee sitä et pääsis Sonjan kans satamaan vedylle. Terkut garageen vaan :)! Jussia pikkasen jo edelliskeikal kiusattii mut nyhä se meni et heilahti. Kaikan kans Looseen kahvapihville ja siit tonteille ihmettelee. Keikka starttaskii vähä myöhäsä mut voi luoja mikä meno! Jengi iha messis alust saakka ja bändi and. Loistavaa settii alust loppuun. Daivailuu, postailuu ja loistavaa menoo. Lammen Jussikii kävi daivaas ja hiukka pelotti teinien puolest ku kiinni ottivat, o sitä lihaa jonnii verran siin käsil! Kamat nippuun ja Looseen. Loppu onkii historiaa... En jo ennää ikin... Ehk ens kerral?

Kiitokset Tuple ja jengi. Mahtavaa oli ja kuulemma tuli tarpeeseen. Ens vuon uusiks?! Parhautta. Stam1na jatkaa sit kai kevväämmällä tai sit ku ukot ei haluu enää istuu koton. Siihe saakka, kiitos ja anteeks.Vai mitä, Kaikka?

Ei kommentteja: