maanantaina, joulukuuta 22, 2008

Ai niin...

Tuliha sitää kääytyä männä viikolla Suome Turuus ja Kårenis keikillä med Melrose. Paikkaha o aiva kauhea, siis miun mielipide älä ota ittees, jaapukantooha oli paikalla tullessa kokonainen yksi kpl ja lähties nada. Hyvi toimii. Bobbyn ja orkan kans roudattii sit ja tsekkailtii iliman talonukkoo kamat kohillee. Paikalla siis oli järjestävän tahon puolest yksi teknikko, joka hiukka kauhistui kun ilmoitin et hää joutuu/pääsee tekee monitorit. Auraa siel oli kirjaimellisesti levällääneli aiva seinien vieres jota sit vähä säädeltii. Eikä nii vähää. Subbaset ja kulmia tai jotai yläkertoina. Lavalla kolmee eri valmistajan purkkii. Hyvi siis alkaa taas. Sain ku sainkii aika kivuttomasti PA:n vireeseen ja mikäs siin o vedelles tyhjälle kivilinnalle. Toivottii et rotsei olis sit illal rtiittäväst.

Talon seppäkii ilmaantu paikalle ja kyseli jotta tekisinks lämppäriaktit hälle. Tarjous tehtäväst työst oli nii hauska et päätin mennä Rogerin ja Jamin kans ennempää kaljalle ja vaikka juoda saman verran alkohollii eurois mitä isäntä tarjos liksas. Ei muute ois ollu hankala jobi se :)!

Keikalle tulikii jengii aikas kiitettävästi ja Tokelan hikist olemusta keikin jälkee kattellen tuumin et tais olla aika s hyvät kelit lauteilla. Yleisön puolel ny oli ainaskii miun mielest. Joittenkii mielest tuppas tulee ehk liian lujaa mut minkäs teet. It´s only rokettirollii ja miä piän siit...

Hyvät Joulut ja parsat kaikille ja törmäillään jne taas...

Ugh, olen puhunut.

Ei kommentteja: