sunnuntaina, lokakuuta 23, 2011

Viimoset....

Linz! Käytiin Samun kans päiväl käppäilees kirkolla ja kaffiteltii jollain kuuluisal aukiol siin. Ei paha, jos kaks kaffee ja kunnon pullat o 7€. Aurinko paisto ja oli hyvä olla. Käytiin kattoos kirkkoi ja etittii linnaa mut se oli huputettu remontin ajaks. Ostoskadul pyörittii ja vahingos käveltii Hitukan kotikadullakii. Hyvä päivä kaiken kaikkiaan. Keikkamestana Posthoff o sellane monikulttuurinen keskus. Siel o teatterist heviin kaikkee ja mahtava tekniikka. D&B:tä talo täynnä ja paikallinen Liski oli varsin mukava hemmo. Virees kamat ja lava toimi ni oli ihimisen hyvä hoijella hommasa. Valomies tahto olla vähä liian innokas sen strobosa kans mut hyvi veteli muute. Skalmöldii kävin taas kattoos, tais olla jo 11. kerta täl rundil. TOIMII!!!! Oon kattellu näit euroopan valomiehii, ni yks asia o jääny hyvi mielee. Ne ei tykkää oikein käyttää etuvaloi. Kummallista.
Keikka oli tän rundin selkeint parhaimmistoo. Kaikki toimi ja oli sellast tekemisen meininkii ukoil taas. Hyvähyvä. Loppubileet piettii siin sit ja karvaa lähti ukkojen naamasta. Joku ihime villitys niil tuli vetää Lemmyt. Mie sain kunnian ajella jätkilt partoi jostai kumman syyst ja oliha se kieltämät aika hauskan kuulost ku Norjan poika vetää hyväl aksentil käytäväl et, welkam tu saluun Öksyy weer teers nou bierds!!!! Kiitti Espen!

Innsbruck vaikuttaa heti alkuun sellaselt hällä välii menolt. Kaikki vaan kelaa et pääsee huomen kotio ja tekit alkaa olee aikas väsyi. No tän ku jaksaa viel ni pääsee viel hetken viettää bussis ja klo 06 ylös ja Münchenin kentäl oottaa et kone veis kotio...

Mestana toi o kaikkien mielest iha hirvee ja yksis tuumin päätetty et ei koskaan sinne enää. Yleisö vaan seisoo ja tuijottaa, PA on paska ja riittämätön, lava ok kokoinen mutta kumiseva ja FOH sijaitsee takaseinällä ja keskellä o jumalaton tolppa! Breku naamaan ja kylille käväsee, jos ei oo yhtn mitn! Kaikki mestat o kii ja jengii ei missää. Maisemat sentään o kohillaan. Selvitettii samal mitä Innsbrukin nuoriso tekee sunnuntaisin. Ne perkeleet istuu McDonaldsil ja ajelee sitä ympäri. Siis KAIKKI! Ja nää paremmat saksalaiset ei ees puhu kunnol englantii. Aterian tilaamises meni sellane 5 minsaa ku piti lopus jo viittoo mitä haluaa. Ja silti tuli väärin! takas mestoil venailee ja diggailee Skalmöldii. TOIMI! Keikka alko klo 23 ja vierailijoita pyrähteli lavalla. Yks enkore ja kamat nippuun. Jengin kaa halailuu ja bussiin makaa. Klo 6 ylös ja kentälle sekoilee backlinen ja matkatavaroitten kanssa. Saksalainen täsmällisyys o ainaki Munchenin kentäl iha hakuses. Juostiin ympäriisä ja homma ei toiminu! Patongit huiviin, vikat ostokset ja koneeseen. Joka o tunnin myöhäs. Onneks päästii kotii kuitennii ja mikäs siin ku Mikko ja Saara oli hoitanu kämpän vimosen pääl kuosiin.

Kiitos Trollit, Trollfest, Alestorm, Arkona, Turisas ja SKALMÖLD. Mahtavuutta. Kiitos, Simon, Marci, Anita ja Vivian. Loistocrew! Kiitos David. Kiitos Big John mahtavist jutuist ja loistavast kuljetuksest. Täst taas paluu arkeen ja törmätään jossain päin maailmaa taas...
John "Asspen"Espen hoitaa kaiken kuntoon jos o tylsää reissus...

Ei kommentteja: