keskiviikkona, lokakuuta 05, 2011

"Sivistyksen" pariin....




Auschwitz... Voi luoja et veti hiljaseks. Kaikkien pitäis käydä nois leireis ni tietäs historiasta lisää. Toi mesta o järkyttävä. Isot miehet ei paljoo vitsaillu siel. Jos kellään o mahollisuus tai tillaisuus ni käykää. Piste.

Keikkahommiin paluu ja aika uupunu oli henksisest tost reissust. Hyvi oli jengii ja mukanakii laulovat. Jotenkii pelottavaa ku Puolalainen laulaa Ruotsii. Hui! JBL:ää oli lava täyn ja helevetin levällään mut minkäs teet. Parhaani yritin ja tais se riittää ku jengi tuli kättelee ja pihal nimmariikii pyytää :) Oli muute kolmas kerta täl rundil jo. Yks kaveri tuli promokuvan kans et pliis pliis. Tokasin et sori en soita ku oon äänimies ni pamautti levynkannen käteen. Siihe skriivasin Henun nimen päälle omani :D Sori Henu, emmie tahallaan... Yösiirtymä taas vaihteeks ja pikku bussijuhlat. Viinikerhon uusin jäsen Mössö tulee suosittelemaan muutamia hyviä viinejä. Tän hetken ykkönen o selkeesti Le Patronin punkku. Toimii ku mummo hangessa... Kippis ja pulaus ja Saksas taas...

Ja Hannoveri ohi... Pikkunen mesta ja pikkuset kamat. Keikka saatii kunnial loppuu ja uuvet biisitkii uppos porukkaan. Ny sit yöks taas matkalle ja huomen Hampuri. Döner. Hampuri. Döner. Mössön kitaratsekki (HOMO). Döner. Ehkä yhet Dönerit. Röökiostokset. Apteekki. Döner. Oha tos jo illaks ohjelmaa. Saamari ku ois tehny mieli nähä Hannua mut päiväl mentiin ohi... Täytyy mennä Kuopioon siis.

Ei kommentteja: