perjantaina, lokakuuta 21, 2011

Punaviiniä ja poikien välistä seksiä....

...Ja oliha se Italia iha hirveä. Lavasoundi oli nii koval laulajal ettei mitn järkee. Basarit, snare ja laulu tuli joka paikast läpi. Ja tuoho ku viel lisätään se mikin tunkeminen kartioon kii ku ei lauleta ni avot et saahaa hyvää jäläkee. Pikku palaveri keikan jälkeen herran kans ja selitys miks näin ja ei näin kuuteen kertaan. Katotaan menikö perille...Ai nii. Tsekatkaas sellane orkka ku Skalmöld. Islannin poijjaat toimittaa sellast matskuu et oksat pois! Ja ovat viel vitin kivoikii.Alla pojat toimittaa:

Seikkailumme jatkui Sloveniaan ja Cvetlicarna Mediapark olis illan mesta. Iha ok kokonen klubi jos lava o kolmion muotone ja DASsia roikkuupi katosta. Aluks kyl pelotti mut kyl ku sitä hetken kuunteli ni vaikutti iha jees. Oltiin jossain hevon tuutis ja keskustaa ei lähimailkaa ja vettä sataa. Päätin käydä hakees paikallisest siwast pistaasipähkinöit ja aloittaa leffan tuijotuksen. Keikka olikii itessään sit yks kovimmist tähän saakka. Äijät louhi loistavasti ja 58:sta 57:aan vaihettu solistin mikki ei sit kiertänä kertaakaa. Ehkä myös siks et ei sen monttuihin paljoo mitää ajettukaa.

Ja sit herättiinnii Budapestista. Suklaast kuulu kaupunki ja poikaporukal oli tarkotus ampasta kylpylään ja ostoksille marketille. Kylypylähä löyty monitori-Martin ohjeitten mukasesti ja kaks tuntii ku o killunu lämpöses vees ni voi arvata et vähä ramas. Lähettii ettii pubii ja ruokamestaa mut eihä tos helevetin kyläst meinanna mitn löytyy. Jätkii alko ahistaa ja tahtovat takas keikkapaikal. Mesta o jotennii pelottava. Siis ei sillai et kaik ois päi helevettii vaan siis muute. Jos paikka o kokonaan puusta ja sisäl saa vetää röökii nii paljo ku sielu sietää ni jossai mättää. Marttinii sielki roikku linearraynipus, tätä o muute suht paljo tullu vastaa täl reissul. Ja D&B:tä and. Keikka oli hyvä, hyvä yleisö ja hyvä merkkariVivianin kaveri, joka toi rypäleit omast puutarhasta ja mausteita and.

Vikat kolome keikkaa riivotaan sit Hitukan maisemis eli Itävallas. Sit loppuu tää lysti ja piässöö kottii....

2 kommenttia:

Vihulainen kirjoitti...

Kumpaan suuntaan Cvetlicarnasta pitää lähteä että löytyy kauppa?
-Urski

Oksu kirjoitti...

Siit tupakkipakalt ku katot ja näät sellasen TV-studion ni siit 50 metrii vasuriin ni osuu paikallinen LIDL/SIWA. 5€ 4,5litraa valkkarii ja vichy päälle. Ja jos teil o safka siin viereises mestas ni punkku oli loistava ruokajuoma.