lauantaina, joulukuuta 06, 2008

Oomimikkei ja koiruuksia

Tää viikko se onkii menny aikas lailla tuol baarin puolella, siis duunis. Mukavaa ollu taas baareilla. Hyvä jengi, hyvät asiakkaat ja ain mahtava tunnelma.

Eilen sit taas keikkahommiin. Itäkeskuksen Bohemiaan ja asiakkaana Melrose. Neljän pintaan hakees EastWaylt backline ja Temin tilkkeet. PA ja sun muut ois tonteil valmiina ja mikäs siin, kyl miul passaa. Viideks Itikseen, kamat tonteille, nopee kamojen tsekkaus. Matti olikii laittan lavan ja kamat valmiiks et ei tartten ku vähä iPodii huuvattaa PA:n läpi ja a´vot. Kuudelt alkais pikkujoulut kyseises mestas et palataan sit puol ysin pintaan sen tsekin kanssa. Anssin PA ja tiskit ja hyvin toimii. Toi Jammun 01 o vanha tiski mut kyl sil pärjää ku tarve on, en valita.

Himaan safkaan hiukka, koirille ostamas punkka ja takas tonteille. "Tsekki" vetästää Bobbyn ja Matin kans ja popparit kattelee. Takahuoneeseen ja popparit lähtee keilaa. Me jäädää Matin kans hengailee ja kuuntelee Jamin tarinoit. Loistava jäbä. Ja nyt seuraa tietoisku: Te isin pikku höpönassut ja äitin pikku nyrkkikyllikit, jotka ette tiedä kyseistä orkesteria (MELROSE), voitte mennä siihe levykauppaan ja hommata niit levyjä. Sitten voitte alkaa keskustella mitä se kotimainen rock on. Ja samalla ostatte niitä Peer Güntin levyjä ja alatte niillä pikku kätösillänne kirjoitella vaikka sinne radio Rockin sivuille, että soittakaa nyt sitä KOTIMAISTA rokkia.

Keikka o iha timanttia. Vitti, et voi triosta lähtee hyvä soundi. Kaikki o niiku pitää. Te, vanhemmat lukijat ja ystävät tiedätte et tein sillo aikoinaan PG:tä, tässä o samat hommat jotka toimii täysillä. Siin o kaks nii maan perkeleen kovaa orkesteria että. Tai toinen oli, muisto jäi kylläkii. Jengi o iha pähkinöinä ja tanssiivat ja rokkaavat ja bailaavat. Omast mielest iha törkeen hyvä veto ja soundit kohdallaa mut mistäs mie mitää tiiän ku korvat tinnittää ja iskias vaivaa. Tai niinku joku paikallinen seppä asian ilmaisi: Oli kuulemma liian pyöreä tilaan nähden ja laulajan stereomikki vääräoominen. Voi luoja mist ne keksii näit?
Mut mitä jengilt kuuli ni kiitokset tuli. Temi, mie voin näit tehdä enemmänkii! Nopea kasaus, kamat autoon ja kättelyt päälle. Kotio nukkuus...

Vanhoja bändikuvia joskus ysikytluvult tai jotai....

Ei kommentteja: