tiistaina, marraskuuta 25, 2008

Keikkaa, saunaa ja lumitöitä...


...ollut ohjelmassa männä viikol. Onkoha tulosa laiskaks ku ei jaksais ennää kirjoitella nii usein? Tai sit (Jusba turpa kii!) vanhaks? Tai sit o vaa olevinaa nii kiire ain... No mutta asiaan.

Viime viikol tapahtu het alkuusa muutamii ikävii asioit. Niist ei tääl puhuta mut asianomaiset tietää kyl. Torstain sit paluuta juurille ja Paulan kans keikalle Aulangolle. Karrin kans keikkailee ja mukavaaha se ain on. Movarilt kamat kyytiin ja ajelees kohti Hämeenlinnaa. Perus maxisettii ja crestii ja Paten oma langaton messiin. Perinteisesti tähä kuuluu viel ajella ympäri stadia hakees backlinee mist millonkii. Nyt ei tarttenna ku ajaa Anssille hakees kannut lainaa ja Paten varastolt Hartsan kamat. Eihä siin ookaa ku läpi Hesan ajoo Espoon kautta Hämeksee. Lavaha siel o talon puolest mut Local Crew oli kuitennii tuonu omasa. Kaikki ketkä siel o keikil käyny tietää et ei se mikää suuri stage ole eikä sinne sellaist mahdu. Ja ain ne ravintolan henksut o tehneet omat suunnitelmasa mist sit täytyy taistella et miks se ei toimi ja mite sen sais toimimaa. Onneks ny päästii suht helepol siin hommas. Kamat kasaan ja linjatsekkii tekees. Bändi tulis vast noi puol tuntii enne vetoo bäklainin kans ja tsekkii ei tehtäis.

No hommaha toimii ku muistaa et neitil tulee se mitä tarvitsee ja kyl se bändi siin alus pysyy mukan enneku saa hommat haltuu nii sanotusti. Bändi oli taas hiukka erilaine: Pennanen, Järvinen, Töyhtö, Rantanen ja tietty Kuoris. Ja kyl noil ukoil homma toimii. Keikki käyntiin ja tunti tiukkaa, välil hiukka freetä, settii ja hommat ohi. Nopia roudaus ja nokka kohti kotio äkkiseltää.

Muutaman tunnin yöunet ja junaan istuskelee. Matka kotikonnuille elikäs Pieksämäelle. Saunomist, naureskeluu, itkeskelyy, saunomist, sukulointii ja parhautta. Sunnuntaiks kotio ja odottelees uutta viikkoo. Kyl tää täst.
Ai nii, HK:n poijjaat ovat sit tehneet loistojutun!

Ei kommentteja: