tiistaina, kesäkuuta 03, 2008

Lappiin ja takaisin. Teknikon tarina, noin 1685km myöhemmin....

30.5 klo 02.00 Helsinki/Tornio

Istuskelen bussin edessä Kampissa ja odottelen poppareita ja Jannea saapuvaksi. Reissun olisi tarkoitus startata siis yösiirtymisellä Tornioon. Parhautta. Niinpä niin. Poikkeuksellisesti siis kahden bändin show kolmen päivän aikana. Soma ja Olavi Uusivirta tarjottimella. No mikä ettei. Poppareita alkaa pikku hiljaa valumaan tonteille ja voimme lähteä liikkeelle. Yöstä nyt ei mitään kumman kerrottavaa eli tiivistettynä: Pasikuikka, aiva pelti kii, siistii ja pääpäivä.

Umpitunneli toimis siis keikkapaikkana ja sielhä Antti oli jo virkannu Eventin kamat pydeen. D&B:tä ja Midasta Jannelle ja miul H&K:ta ja Crestii. Eiku tsekkailee ja kivuttomastihan nää poppiosaston juipit hoidetaan :) Vähän bäkkärisaunomista ja kaljotteluhommiksha se menee. Voi luoja et muuten menee. Ja nii meneekii. Jyri ja Sonja tulee pyörähtää keikalla suu- ja sorkkatautipäissään moikkailemaa ja ihmettelemään touhuja. Isot o kuviot, vai mitä? Keikat ohi ja raivolla takahuonetarjoilun kimppuun. Pääpäivä. Loppuilta onkii sit hämärän peitos ja aamupala missataan.

31.5 Rovaniemi

Siirtymä ny o nii naurettavan lyhyt et joutuu iha kaljahommiin pojat. Tivoliin ja siel onkii kaik jo vailmiina ja tsekkii odottelee. Homma toimii ku junan vessa ja miksei toimis. Maxit tulille ja LS9:n kimppuun, on se söpö tuo 16ch-versio. 1hq!!! Louhitaan tsekki läpi ja siirrytään Jannen kans safkalle. Kasvikset o nounou ku ei niil oo ollu feissii. Terassin kautta saunaan ja takaisi. Ylioppilaan retkut siis illan aiheena ku ne valkolakit taas valtaa kylät ja kaupungit ja ördää iha täysillä. Pääpäivä. Tarjoilu toimii. Aluks o korillinen kaljaa ja Jallu ja pyydän et jos toisen korin olutta sais. No ei saa mut täs o kaks pulloo leijonaa. Voi luoja. Pääpäivä. Keikan aikana Soma(n) Vesa Aleksi Vesuvius roudaa jostai viel kaks Leijonaa lisää. Pahuutta ilmassa. Koposen Miksa ilmestyy tonteille ja se tietää vain yhtä asiaa: pääpäivä! Miksa o legendaarinen ystävä ja kolleega. Parasta ja parhautta. Vitti et hää o ihana! Siin sit drinksut jos toiset ja Heikki ja Olavi yllättävät viel prikallisil alkoholituotteita. Aamuyöstä herään herkkään hetkeen Jannen kanssa ku Janne on päättäny ottaa miut lusikkaan. 1hq! Aamupala missataan.

1.6 Oulu

Päivä alkaa mitä parhaiten. Bussi ei starttaa ja kankkunen on kaikilla. Hare neuvoo meitä pakkokäynnistyksen saloissa. Janne hoikempana ja puhtoisempana alle ja starttailee pakolla. Bussi tulillle ja matka voi jatkua. Oulun 45 o tosiasia ja meikäläisen hommat(ei ole monitoritiskiä mestoilla) parhaasta päästä. Hotellille saunomaan ja nukkumista yrittämään. Eihä siit mitää tule ku alakerran karaokebaarissa o sellaset performanssit menossa ettei mitää järkee. Keikat o kuulemma jees ja eräskin rumpali viettää erittäin kuuman ja villin yön Oulussa. Tai sit ei, Jallu koituu turmaksi. 1hq! Porukka bussiin ja nokka kohti Helsinkii, eli yötä vasten kotio. Aamulla ollaanki jo "pirteinä" Lintsin parkissa ja halailut päälle ja meikäläine kotio ja ikkunaremonttii kattelee. Kiitos ja anteeks, kivaa oli.Pääpäivä siis. Ei aamupalaa.

Ei kommentteja: