maanantaina, kesäkuuta 09, 2008

Soronoo Sober Days -kesäkiertue 2008


7.6.08 Lappeenranta/Välijoki

Perkele, o se väärin ku joutuu jo aamusta lähtemää liikenteesee. Juna starttaa Hesasta klo 07 kohti Lappeenrantaa ja kesäfestareitten starttia. Juna o aiva täynnä tenaladyn ja keskikaljan hajuisia mummoja ja vaareja. Mikä ihime ne ny o saanu liikenteesee tähä aikaa?! Ei istumapaikkoja mut onneks kukaan ei taida polttaa ni voi istuskella röökikopissa. Batterytölkki ja iltalehti seurana. Joku helevetin juniori tulee kehuskelemaan kuinka hää o hankkinu uude bemarin ja hoitaa jotai saatanan mehutilauksii kauppoihi. Hetke käy mieles et pasautan ikkunan rikki ja riipasen sen perkeleen juntin mäkeen mutta mieleen tulevat vanhan ja "viisaan" Jusbaumin sanat: joo siis oon mie täl Jammul vejelly jo tuota noin nii.... Siis mitä vittuu? Unohdan finninaamaisen mehustelijan ja jatkan lehden lukua, onneks kävälevä clerasilmainos jää pois Kouvolassa selitettyää kuuroille korvilleni tunnin ajan paskaa. Lappeenranta tuleekii pian vastaan ja nii tulee päivän eka sketsikii. Jusbaumi o vastassa kyltin kans, aiva ku joku suuremman luokan tähti (no vaatimaton olen) saapuis Lappeeseen. Perkele että naurattaa se näky! Voi luoja, kiitos Jussi. Siit tietty pamautetaan torille vedylle/atomille/tupakille/kahville ja odotellaan siirtymistä keikkapaikoille. Jyri tulee and kahvil ja käymme kruisailemas Jyrin uudella Toyota Priuksella :)

Välijoella vastassa o Gaian Tuomo talon seppänä ja valoissa tonight only: Teemu-iskä! Tuomaksel o häähumut menos ja tulee vasta Saunaan. Tsekki eteen ja munat taakse. Tsekin jälkeen alkaakii sellane nauratus että. Ave ja Eetu o tonteilla Aven Buriedin bändin matkassa ja synnin tiellehä se heikoimman ajaa. Saunaa, hyvää ruokaa ja olutta o miun illan kuvio täynnä. Ave, mie en oikei usko tuoho siu vihhaas. Buried vääntää taatun kovan setin ja mie nautin ukkojen HC-menosta. Toimii. Hippo, vanha merinorsu o hengailee and. Hippo o ikivanha tuttu ja reilu mies. Mukavakii o vaik o lihava. Siin naureskellaa porukois ja odotellaa meitin keikkii. Keikki alkaakii jo klo 21 ja teinit o messis kyl. Perussettii taas ja taatulla asenteella. Ei valittamista. Rojut pois lauteilta ja poppiosasto -Kake hyppää Eemilin jousille ja ajavat bailaten ykkösoluen (sori pojat) voimalla Tampereen yöhö. Mie meen hotellille muutamaks tunniks kylellee ja aamulla sit Tampesteriin. Kiitos Tuomo hyvistä keleistä lauteilla. Kiitos Teemu loistoseurasta.

8.6.08 Tampere SOA

Aamu kuudelta Jusban kämpän edestä lähtö ja saman tein sammuminen bussis punkkaan. Tampere onkii jo siin, kas aikahyppy. Ja eikös perkele se valakone kärmes oo jo routailee kamojaan ja säätämäsä siel vaik meitin nimenomaan piti saapua ajois et ehditää niit enne. No heitellään frisbeetä ja naureskellaan vanhoille jutuille. Meitin vuoro ajaa kamat lauteille ja hyvät o lauteet saunassa. Jykä ja Anssi hoitaa lavapään ja Liski etupään, siis a-ryhmä tällä kesällä. Kelit o maan parhaat kyl. Tsekki kivuttomasti ohi. Vitti et noi ukot hoitaa kyl hommat loistavasti, siis Akun pojat. Sulan Mikkokii seikkailee siel valoporukois. Mahtavaa. Bäkkärinaureskelua. Kärmeksen monitorihahmo kiukuttelee ku ei saa tehdä kunnon tsekkii vaik o headlineri. Iha oikei sulle läski paska, mitäs keulit hommissa! Kaveri sopertaa siin et tääl teinibändi meuhkaa vaik hän o kylän suurin Hefe ja Kärmeksen tekniikka. Haist ite! Keikka starttaa ja perrrrrkele!!! Hyrden pakki leipoo heti kii eikä tuppaa toimimaan. Pakki vaihtoon ja Jyriltä spare alle. Ei kuulemma toimi sekää. Ja vitti varmasti toimii! Hyrden oma pakki o iha ketarat ojossa. Se o sit iha slut se. No onneks o sidefillit olemassa ja meno onnistuu hyvi. Tai ainakii miun mielest. Keikka o iha silkkaa parhautta. Soundit and! Saikkonen/Kuisma tulee feattaamaan 5 laukausta päähän-biisis ja ojentaa ukoille kultalevyt. Toimii. Parit encoret siihe ja nuoremman KAngasmäen pallit ja homma o pulkassa. Kamat nysseen ja vapaalle. Mie loikkaan junaan ja kohti Helsinkii Peksin, Villen, kuisman ja Santun kanssa. Santun ja Villen kanssa ajaudutaan viel illasta Looseen ja meno o sen mukaista. Kiitos Jykä, Anssi ja Liski. Toimii. Sori en ehtinä kiitellä mut korvaan kaiken Provinsissa.
Mitähä mahtavat suuret levymogulit taasen suunnitella?

Ei kommentteja: