sunnuntaina, toukokuuta 25, 2008

Jatkot-kevätkiertue...Apinat gambinassa ja äijä kuumeessa


22.5 On the Rocks, Hellsinki

Taas mennään ja meinaan mennään. Kotokeikka, joten miul ei ollu turhia ressejä reissaamisesta. Bellyn hernekeittopatojen ja Loosen päiväkahvien kautta Rocksiin tekemään ehkä mualimman noppein bussista-kamat-ulos-ja-tonteille akti. Rockshan nyt ei keikkapaikkana mikää maalima paras ole mut siel o iha kiva käydä ain sillo tällö pyörähtää. Kamat pydeen ja tsekkailee ja sehä toimii. La Bodegaan syömään keskinkertainen piffi ja tonteille venailee. Keikki starttaa klo 23 ja meno o perussettii. Biisit o selkärangas kaikilla. Teppo pienenti settiinsä (kiitokset Tampereen palautteesta, NÖRTTI) tiputtamalla parit tomit ja octot pois. Eli Sinkkos-setiksi ristitää heti. Toimiio, ainakii roudauksen suhteen. Kamat nippuun ja mie oon nukkumas jo klo 01.

23.5 Night Life, Lahti

Puolen päivän maissa Rocksiin roudailee ja kaffittelee. Kamat ulos ja taasen vauhdilla bussin uumeniin. Aurinkoa ottamaan nyssedösäbussisteissil ku Teppo hakee uutta rumpumatskuu ja kuski-Jyke roppia korvatulehdukseen. Apinointia ja huonoja vitsejä. Ikeaan lihapullille ja patteriostoksille. Näin toimivat hevin ammattilaiset. Ikea o pahuutta vaikka joillekin tarttuu matkaan kotio viemisii. Terkut Hyrden kissalle juu. Lahteen matka taittuupi nopiaan ja Pete & Mosse Gaialta ovatkin jo saaneet rojut pystyyn tonteille. Jälleen näkemisen riemusta halailemme toisiamme uudelleen ja uudelleen. Tarjoamme toisillemme kokikset ja tupakit ja juttu luistaa. Ai seitan, täytyios varmaan tsekkikii tehdä. No hommaha hoituu kalamiehen vauhdilla. Hommat kuosiin ja notkuviin ruokapöytiin. Ja voi luoja ne notkuu. Lista pullollaa herkkuja, vai mitä Jyri, ja ukot vetämässä itteesä överin ihmeelliseen maailmaan. Parempi överit ku vajarit! Vai mitä, Jyri? Saunan kautta lepäilee ja keikkii odottelee. Pasin kaa tavataan Teerenpelis oluen kanssa. Pasi o vanaha tuttu PG:n hyviltä ajoilta ja Viikatteen matkasta. Loisto hemmo ja ystävä. Siit keikkaa tekemää ja pidot pystyyn laittamaan. Jyri o sammoo mieltä niitte pitojen kanssa. Kalamies on backlinemies. Keikka riivotaa raivolla läpi ja meno o infernaalinen. Kiitos Lahti. Kamat taas nippuun ja unten maille.

24.5 Hotelli Juva, Juva

Parhautta! Tänään lämppäämässä FM2000! Kamat bussiin ja syömään. Hukka sattuu vastaan uuden bussinsa kanssa. Ovat Happoradion kanssa olleet myös kylil keikalla. Uus bussi o kyl törkeen siisti. Homma toimii Hukalla. Siirtyminen Juvalle ja kamat ineen. Tsekki pystyyn iliman Teppoo ja Kaikkaa. FM saapuu tonteille. Voi luoja näit höpönassuja. Jukka"Kosmo"Kröger o palannu herra Ylpön retkueesta ja soittaapi taasen FM:n riveissä. Toimii. Toimi kyl Ipikii, harmi ku ei päässy turistiks tälle reissulle. Tsekkailut, ruokailut ja moikkailut. Pitää käyde koeajaa Kaken uutta HD:ia. Hitto et toimii! Saunat siihe ja naureskeluu ja FM:n keikkaa katsastaa. Sehä toimii niinku aina. Siit sit omalla vuorolla sisään ja keikki tulille. PerusStamppaa kylälle. Siit kamat taas nippuun ja naureskelee takahuoneeseen. Poijjaat pitävät aamuun saakka bileitä mut mie oon jo nukkumas "hyvis" ajoin. Aamupalan jälilt Kotiteollisuus-Mikan kyydis asuntoautoilemalla kohti Helsinkii. Koti odottaa taas, ens viikol sit Olavin matkaan.Reissukii tuli taas päätettyy: tammikuussa Uuteen Seelantiin, siit tulee parhautta.

Ei kommentteja: