maanantaina, toukokuuta 05, 2008

Jatkot-kevätkiertue... Apinat baanalla

2.5.08 Jyväskylän mlk, Viihdekeskus

Kaikka(?) ja mie startataan Helsingistä junalla kohti Jykylää. Movarin kautta Viltsulta varapakki matkaan kun edellisellä keikillä Hyrden pakissa oli hätää ja vikaa. Kaikka oli jäänyt viettämään välipäivän Helsinkiin muiden mennessä Tavastian jälkeen kotio ja hyvin Kaikka lepäsikin, pariinkiin eri otteeseen, välipäivän. Junassa on hauska matkustaa ja junassa kalja maksaa. Ajoitus hipoo täydellisyyttä ja olemme samaan aikaan bussin kanssa asemalla. Siirtyminen keikkamestalle ja päiväkännin pilaaminen voi alkaa. Puhalla-nolla tapahtuma. Aaargh! No tsempataan ja jumpataan kamat paikalleen ja tsekkaillaan hieman. Takahuoneeseen vetämään batterystä ja suklaasta sokeriöverit ja odottelemaan. Sketsikoneet pyörähtävät isolle vaihteelle ja nauruhermoja kiristellään urakalla. On muotishowta, apinointia ja "ulkona" tupakointia. Naurattaa nii et paskat meinaa tärähtää housuun. "Oi jospa oisit ollut mukana!"
Keikka starttaa klo 21.30 ja mättöä luvassa. Taiteilija on karsinut "slovarit" poijes ja louhitaan aiva hurjaa tahtia keikkaa. Hyvä keikka, parempi mieli. Kamat liikkuu nopiaan autoon ja nokka kohti keskustaa ja hotellia. Tokola soittaa: 68 on tosiasia ja paljonpa tätä porukkaa tarvitsee houkutella ja täkyjä ilmaan heitellä. Bussi parkkiin, kassit hotlaan ja ukot ulos Jyväskylän yöhön. Apina lyöttäytyy matkaamme ja meno o aeva hurrrrjaa! Kiitos 68 ja henksu, te teette meistä ihmishirviöitä, mutta olette silti parhautta. Kuvissa ja suullisessa raportissa lisää. Aamu tulee taas ajoissa....






3.5.08 Tampere, YO-talo

Ja aika on siirtyä aamiaiselle. Tänään vuorossa YO-talo siis. Pikku hiljaa kaikki (ja apina and) löytävät tiensä terassille nauttimaan kaffeist ja pullist. Edellisillan jutuille naureskelua ja uusien juonien punomista. Siirtyminen Tampereelle voi alkaa. Mie ajelen tämän pätkän ja Jyke leppuuttaa reisiään.

YO-talo on tosiasia taas. Roudailua, tsekkailua, burgereita (ukot ajettiin hulluuteen) ja tsekkailua. Hotlalle saunomaan ja lepäilemään. Keikkaa odotellessa sauna tekee terää ja pikku lepo lisää. Tonteille mr. (Öky)Saikkosen kera ja tutustumaan jääkiekon ihmeelliseen maailmaan. KYLLÄ! Se on taas se aika vuodesta! Eka erä Suomen pelistä haltuun ja valmistautumaan keikkaa varten. Voi luoja! Yks ellei paras Stam1nan keikoista ikinä! Kaikki toimii. Bändi vcetää armottoman hyvin ja tatsilla. Jengi o aiva mukana kokoajan, paitsi yksi pjönttö, joka meinaa ensin tunkea kyynärpäätä miun suuhun ja sitten kaataa monitoritiskin. Miksikö, koska siitä reunasta on kuulemma hyvä pitää kiinni ku moshaa. Pidä kätees ja suksi kuuseen. No niinhä hän tekeekee ja menee eturiviin sekoilee. Onneks ei harmia syntynyt poppiosastolle hänestä. Vierailijoina toimii tällä kertaa Miihkali, kitaristi jumalan armosta, ja Mr (Roope Ankka) Saikkonen vokalistin muodossa. Apina käy tsekkaa pitit ja hyvin vetää. Kiitos Tampere, parhautta! Kamat taas nippuun keikan jälkeen ja mie siirryn Jyrin ja Jyken kanssa hotellille.
Aamujuna on faktahomma ja kotihommat parhautta. Illaksi kot.... Looseen duuniin.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...
Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.