maanantaina, maaliskuuta 10, 2008

Jorma tai Lasse...Mie oon nii sairas....


Männä viikol sit päräytettii kolome keikkii maakunnis. Siis siirrymme ajassa taaksepäin....

Pori, Bar Kino 6.3.08

Mie starttaan aamujunal Poriin jo hyvis ajoi ku poijaat tuloo Lappeenrannast bussil. Aamun mittauksien mukaan kuumetta 38,9. Parhautta. Meen Havannaan kaffeelle Helon ja Hukan kans jutustelee pitkäst aikaa. Siitä sit siirtymine Kinoon Kuljun ja Koipan seuraks kattelee tontit. Paikka o hiukka muuttunu sit viime kerran. Lava o onneks nostettu ny siihe mihi pitääkii et artistin näkis jo kaikki. Keikki starttais noin klo 24. lämppärinä toimiva Republic paiskoo omaa settii ku tullaan saunapuhtain tonteille. Odotteluu ja naureskeluu. Keikka o loistava. Melkei loppuunmyyty(?) Kino o messis mukana ja laulaa uusii biisei. Loistava meno. Paitsi miul ku olo o iha poikki ja heti ku kamat o autos mie painun pehkuihi. Kiitos Pori.

Mikkeli, Vaakuna 7.3.08

Vaakunaan saavutaan miun ohjastaman bussin ratis. Kake sais leppäillä hiukka ja mie ajelin Porist Mikkeliin. Jukka, tuo Mikkelin Shrek, on vastas meit ja naureskeluksha se homma menee. On muute mahatava miäs tuo meiti Jukka. Flunssa tuntuu helpottavan välil ja välil taas pahenee. Korvamonnareitte teko o suht hauskaa ku pää o täyn räkää ja aina ku niistää ni korvat menee lukkoo. Kuume ei helpota. Ei ees viinalla, jota illal kaadan suht lahjakkaasti. Kassu hoitanu Topin kans kamat tonteil ja homma toimii, eli o hyvä muudi. Andy saapuu Pieksämäelt kattoo keikkii ja yllätän itseni ja Kaikan Andyn kanssa lonkerolta London Pubist. Mut iha vaa lääkkeeks. Ripulit vääntää taas lämppäysaktia ja meikäläiset lauteille klo 24. Loppuumyyty Mikkelikikkelipippeli o iha liekeis. Pitti pyörii ja tukka heiluu. Parhautta. Illan päätteeks hassutellaan iha urakalla koko poppoo ja tulos o sen mukane. Ei helevettiläine et myö poijjaat bailattii. Muut vähä enemmä ku mie vanhus sammahin huoneesee....
Aamu onkii sen mukane....

Jyväskylä, Lutakko 8.3.08

Lyhyt siirtymine pekonin kera JKL:n ja Lutakkoon roudaas. Täällä muute homma toimii taassiisa. Tytöt o hymyt huulil vastas ja aina o poppari tervetullu. Kamat pystyy ja tsekkailuu. Siit saunan kautta syömään ja takahuoneesee naureskelee ja uusia sketsei keksimää. Ripulit ku menee lavalle ni saahaa Hyrden kans kikkaoppaat auki ja jemmataan ukkojen viinat. Jääkaappi täytee äijien vaatteit ja aarrekartan piirtelyyn. Olivat kuulemma hiukka ihmetelleet et mihi viinakset o hävint. Keikka starttaa taase klo 24 ja voi luoja mikä meno! Lutakko o iha turvoksis ja porukka liekeis. Pittiä pyörii ja Stampiot o tules. Loistokeikka. Krapulaherkkä kylläkii. Kamat nippuun ja mie vilkutan poijjaat matkalla. Itte jään JKL:n yöks ja lähden aamujunal kotio. Omppuhotelli ja sänky o totuus. Kiitos Jonna ja tytöt, kiitos Lutakko.

Ens kerral taas lisää.....

Ei kommentteja: