sunnuntaina, maaliskuuta 23, 2008

Jorma tai Lasse -08... Mie oon nii vanha ja sairas


Eli tuassisa mennää ja meinataa....

Oulu, Teatria 20.3

Voi luoja! Matka alkaa Peksin kanssa 06.30 Helssingin rautatieasemalta. Ei meitä oo luotu tälläsee heräilyy ja rytmiin. Aamupalat huiviin junassa ja kohti Jyväskylää. Eemil, tuo kotihippimme, pulpahtaa kyytii Tampereelta ja opiskelemme porukassa pontikan keittoa ja rankin tarkoitusta. Jyväskylä o tosi ja bussin uumeniin pakkautumine ja highway to Oulu. Kirjaudutaan hotelliin ja mennään Teatrialle. Eero o laittana paikat kuosiin ja tervehtelyt ja kahvittelut on tosiasia. Eero o parhautta. Tsekki pois alta murehtimasta ja syömään ja hotlalle saunaan. Hassuttelua bäkkärillä ja odottelua (iha ku tää toistas itseään?). Keikki starttaa 00.30 ja meno o taattua Sm3tanaa. Ei yllätyksii. Jengi ei oikein syty lavalla, ei kunnon kontaktii saa yleisöön. Porukka o kyl mukana mut jotain puuttuu. Kamat nippuun ja Kaikan kans grillin kautta huoneesee ja kattelee Varesta. Jussi Lampi o paras!

Kuopio, Street Bar 41 21.3

Matka Kuopioon taittuu hiljalleen ja hauskuuttelu bussissa kasvaa. Toini ja Heikki Haaman show o osalle porukasta uusi tuttavuus mutta tänäpänä varmasti yksi parhaista. Shootém up saa myös hyvän palautteen pojilta. Street Bar 41, mitähä ny sanois perkele. Mennään tonteille, ei ketään avaamassa ovia, baarin "omistaja" Timo(nimi muutettu?) tulee avaamaan ovet ja raahaamme kamat tonteille. Ei yhtään talon teknikkoa paikalla!!! Timo häärii jaloissa ja pyörii ympyrää ees taas. Saamme Jusban kanssa kuulla, että talolla ei omaa ääniteknikkoa illaks. Mitä vittua! Lämppäribändillä ei ole omia teknikoita ollenkaa! Turhaha näit raidereita sun muita o näköjää raapii ku ei niit kukaan lue! Päätetää sit Jussin kans et tehdään lämppäriakti et pojat saa soittaa ees. Vedetään Stamppojen tsekki pois alta ja aletaa kasaa Ripulien(Republic of Desire) kamoja. TÖRKEEN kova migreeni iskee päälle! Ne teistä, jotka siitä kärsivät tietävät mite ihkuu se on. Siit tsekki pois alta ja bäkkärille makaamaan. Jyri hieroo miun niskoi, Panacodia turpaan ja yritä siin sit levätä siel hetki. Ripuleitte keikka o iha totaalist parhautta. Tai no mitä mie siit muistan ku oon nii pihalla. Rojut pois eestä ja Stampat tilalle. Migreeni o muuttunu panacodiajeluks. Keikka o yks parhaita mitä mie oon ollu mukana ja todistamassa. Kuopio o hulluutta. Kiitos! Kamat autoon ja hotellille. Kake ja mie mennään nukkuu, muut minne meneekää. Yön mittaan niskat alkaa ilmoitella taas itsestää mut saan ku saankii nukuttuu jonkun verran. Hannu, iso kiitos Henkan hommista. Sie tiiät mist mie puhun. Ja pojat ties aamulla.

Helsinki, Nosturi 22.3

Aamu, voi luoja, ei oikein ääni lähde. Kuolonkorinaa ja kuiskailua. kurkku iha paskana. Panacod, tuo pelastaja(tai sit ei) auttaa hetken. Aamupalat kitusii ja bussiin pitkälleen. Aikani pötköteltyy ku ei unta saa ni poikia hauskuuttaa. Pikkupikkukaraoket siihe ja naureskeluu. Nosturi häämöttää jo edessä. Pyry o vastassa ja homma toimii. Kamat lauteille ja tsekkailemaan. Tsekki ohi ja Ninan hoitamaan pitopöytään. Voi luoja se o parhautta. Hirvipullii, muussii, marjapiirakkaa ja kaffetta. Loistavaa. Rytmis o mukana menossa ja hauskaa on. Jusbaumin firma saa logot ja nimet illan mittaan. Hillitöntä naureskelua ja takahuonetoimintaa. Loppuunmyyty Nosturi odottaa... Vieraslistal o tunkua mut ei pysty auttaa. Ois tietty ollu menoja mullakii illalla mut ei voinu jättää töit kesken. Sori Silas ja kumppanit, mie uskon ja luotan et keikka oli parhautta mut aikatauluist ei voinu oikei täs pääs tinkii. Keikka starttaa tasan 23.15 (nää soittoajat o parhautta) ja jengi o iha mukana alusta asti. Liekehtivä Nosturi o tosiasia. Niskat ilmoittelee taas itsestää, voi perkele. Mukava tehdä hommia ku o kunnon kamat, osaavat äijät paikan päällä ja aina tervetullut olo. Tää o sitä itteään. Kiitos Nosturi, kiitos Pyry and tekniikka ja kiitos Nina. Te teette meist onnellisii.

Hynysen lahjapaketti on saapunut Nosturin takahuoneeseen ja poijjaat menevät vanhan miehen paketista aivan sekaisin.

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

Niin, siis ihan hysteeriseksi tuollaiset kehut vetää ja kiitos kaikesta, mutta se vähättelevä puoli itsestä kyseenalaistaa tietty koko homman senkin nojalla että... mitä jos cakerauz oli maistuva ihan sen takia, että oot kirjauksesi mukaan nappaillut harkintakykyyn vaikuttavia nappeja kyseessä olevan vuorokauden aikana? :)
Ei ne mitn hirvipullia ollu, tietäisit vaan.. :D *

Ainahan parhaamme tehdään (paitsi minä vahingossa Tuskassa, ja tuona iltana, ja...), mutta - VOI LUOJAN VIITTA! - tuo kuva Skyystä tulee nostamaan punan kasvoilleni vielä vanhuksenakin. Onpahan siinäkin oikein special hospitalityn multihuipennus... piskuinen pullo paskaa vodkaa.

Henkinen katumus lähentelee varmaan samaa luokkaa, kuin mikä olisi eräällä uivelolla jos se ymmärtäisi miten peruuttamattomia möhlyjä on hupsautellut itsellensä. Tätä asiaa puin terapeuttini kanssa vielä pitkään (se on sellainen mallinukke. Eipähän ainakaan keskeytä, kuuntelee ilman että nauraa mulle ja on suht halpakin vielä).

Ensi kerralla koomautan koko poppoon viinalla. You can kreivi siihen.

*No oli ne hirvipullia. Ehkä.