sunnuntaina, maaliskuuta 02, 2008

Jorma tai Lasse -08... Mie oon nii pahoillani....

Stam1nat sit käynnistivät kiertueensa ja mistäpä muualta ku Pieksämäeltä ja puhalla nolla-tapahtumasta. Voi luoja. Siis tapahtui viime jaksossa:

Mie loikkaan klo 8 aamust junaan Helsingist nokka kohti Pieksämäkee (ne Teistä, ketkä eivät vielä tienneet, olen kotoisin kyseisestä "kaupungista") ja rundin aloituskeikkaa. Keikkapaikkana toimisi Poleenin kulttuurikeskus ja tilaisuus olisi ns. puhalla nolla(3.0)-tilaisuus elikkäs alkomahoolia (no sorriiiii) ei suvaita. Kylil mie saavun 11 pintaan ja laukkaan mummoni luokse vierailulle. Mummo o otettu ku musta lammas palaa kotii ja viel yllättää kukkakimpul ja piiiiiitkään kestäväl halauksel. Mamma, sie oot parasta ikinä ja hyvää syntymäpäivää. Rakastan sinnuu.

Mamman kans syötyä, juteltuu ja kotio saateltuu mie suunnistan paikalliseen parille jos vaikka tuttuja näkis. Ensimmäine mies tulee baaris vastaa ja kysyy notta mikä sinnuu vituttaa et haluut siekii turpaas! Ai että mie nii rakastan tätä kaupunkii!!! No asiat kuitataa salaisel murteel ja homma toimii. Baaril ei ketää, soitto Jallul, töissä. Mie istun kahen kaljan ajan tonteil ja päätän siirtyä illan konserttipaikkaan. Siel o tuttui ja naureskeli voi alkaa. Pojat saapuvat, osa junal osa bussil, ja kamat pydee ja naureskeluu. Tsekki pois alta häiritsemäst ja paikallise kedabin kautta takas tonteil. Soitto alkaa siis klo 21, parhautta. Venailuu, salaa ryypiskelyy ja naureskeluu. Alkaa hitsautuu homma nimittäi kohillee täs porukas. Keikka starttaa ja voi luoja se toimii. Äijät vetää nii armottoman hyvän setin et ei mitää järkee!!! Nopia roudaus ja paikallisee baarii. Parit kaverit onkii jo tonteil ja siin se perinteine halailu ja kysely, et mis sie nää kaikki vuodet oot ollu jne. jne. Siit yökerhoo ja "kastamaa" meidä tuore valomies. Galaxyn meno o pahuutta ja miekii verryn ihimesuorituksii mut ei niist enempää. Ellei joskus lipsaha tarinan lyöntii. Kaike maalima ihime paukut sil tilattii Tuomaksel mut ei valittanu, kiltist joi ja viel nauratti meit aamuyön tunneille. Kiitos FM2000 loistomenosta keikalla ja kiitos Andy ku sie oot olemas. Parhautta, ei malta odottaa seuraavii keikkoi. Stringit siul!

Aamu alkaa nimittäi kaurapuurol ja karjalanpiirakoil! Siirtymine koht Seinäjokee ja rytmikorjaamoo o tosiasia ja kankkune o miu kaveri. Siel siis neljän bändin iltamat ja me yllättäe viimosen eli klo 01.00. Matkal nauretaan ja itketää ja poijjiista parhaat vetää rapsakat päiväkännit. Mie himmaile, ku vanaha oon, ja tyydyn naureskelemaa Jusban ja Jyrin kans kaikel muulle. Seinäjoki o hulluus. Rytmis o parhautta, henkilökunta and, ja meno! Hotlal syömää ja saunoo. Pienet painajaiset siihe, Eemilin kans nauretaa euroviisui ja löydetää uus suosikkiohjelma. Jopen ja Pirkka-Pekan uus komediasarja, voi luoja se o pahuuttta!!! AIVAN!!! Ei mitn järkee! Tonteil venailee keikkii ja naureskelee oikei porukal. Rotiskoje Keijo se o hauska mies and. Keikki o iha parhautta. Kaikka and. Kiitos huumorist. Porukka laulaa kaikki uudet biisit messis ja meininki o parhain. PAITSI: vittu niitte kamoje(kenkie, tikkarie ja pulloje) heittely lavalle ei OIKEESTI oo kivaa. Vitun tyhmät! Eräs kaveri päätti viel yrittää varastaa Kaikan basson! Kaikka heitti basson lattial keikan jälkee ni tää neropatti päätteli et sen saa viedä himaa ku o koko illan ollu "kontaktis" siihe!!! MITÄ VITTUA?!?!?! Jyri oli sen silt ottanu käsist ja nostanu laval mut tää vitu Einstein oli sen sielt viel hakent ja yritti viedä sen kotio. Onneks järkät oli valveil ja otti kaverin kii. Kävin sit kysyy hält et oot sie iha terveel pohjal et jos sie heität autos avaimet pöydäl ni saanks mie viijä sen kotio? Kaveri siihe kirkkai silmi et JOO! Vitti mikä jätkä, sit kysy viel Jyrilt et enks mie saa mitää viemisii ni Jyri siihe et koht tulee varkaussyyte viemisiks. No voitte arvata vastauksen: HÖH! MIKS! Aaaaaarggghh! Siit sit kamat nippuu ja pojat bailaamaa. Mie loikkaan 03.51 yöjunaa ja tsuputtelen kotio. Ens viikol sit lissää tarinaa.

---- Audioläppendaalia-----

Nyt ja viimosen kerran tält rundilt: Miul o siis lavapääs LS-9 ja neljät IEM:t käytös. Hyrde, Peksi ja Eemil vetää luureil, Jyril (kitarateknikko) o kans IEM kuunteluu ja tsekkailuu varte. Kaikka (voi luoja) ja Kake vetää kulmil menee. Omii mikkei matkas ja sitä rataa. Homma toimii (ainakii tähä saak, mitä ny läppäri sano ittesä irti) ja meininki o parhain. Täs vaihees mie kiitän jo Kakee, tuot Imatran jättiläistä, kamoista. Sie oot tehny kaike nii helepoks. Tänks.

----Audiopenaali päättyy-----

2 kommenttia:

Viv kirjoitti...

Tät siun blogias on niin hupaisa lukea :D etenkin näitä stam1na juttuja

Oksu kirjoitti...

Kiits. Kivaa saada palautetta myös positiivises mieles. Täst se homma vaa "pahenee" :)