sunnuntaina, tammikuuta 20, 2008

Viikko takana muutamii eessä

ii per

Taas meni viikko nii et heilahti. Töitä, töitä, töitä ja Kouvolassakii tuli käytyy. Bellya, Loosea ja Night Lifea. Täytyy kyl sanoo et toi baarihomma saa hermot lepäämään. Parit kollegat noist "oikeist" hommist ollu hiukka ihmeissää ku meikäläine onkii tiskin toisel puolel toivottamas tervetulleeks.

Lauantaina oli Night Lifessa "legendaarinen" Dismember! Mie olin liekeis. Lämppärit toimi and. Hygee yritin kattella josko vanha Norskiherra ois tullu polttaa vessan pönttöä mut ei herraa näkyny. Bändi veti armottoman kovan tunnin setin ja Wilska näytti seisovan miu vieres sellane hymy suulla et Norja ois peittyny sen taakse. Tuhdit oli soundit lähties ja porukka diggas kyl. Kiitos pojille. Porukkaa oli nii maa perkeleesti et hyvä ku sekaan mahtu.

Tuleva viikko mennää sit taas Kouvola-Helsinki väliä ja baaritiskii pitkin nii et heilahtaa. Kattellaa sanos ukko jos vapaita sais joskus.

Kävin vilkasee Los Bastardoksen livekuntoo Apollos, siel Sedun "rock"ravintolassa. Paikka o siisti ku perse ja toimiva mut se o Sedun. EEEEIIIIIIIIII!!!!!

Ei kommentteja: