sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

Hommahomma ja sitä rattaa...

Ohhoh, onpas aikaa siit taas ku o viimeks kirjotellu tännekii. No mutta kiirettä ku pittää ni ei sitä aina ehi. Eli tutusti ja turvallisesti siirtykäämme ajassa tuakseppäi...

4-5.1.08

Night Lifee piiitkästä aikoo ja meininkihä o pysynä samana sitte viime vuoden. Parin illan sessiot tiedosa ja iha mukavoo oli meininki. Pari orkkaa per ilta taas mentii ja ei hirmusesti jääny mielee kyl. Edward-nimine orkesteri jäi kyl mieleen aiva loistavana. Laulajast tullaan kuulemaan viel toivottavasti, ja palajo. Sellast vanhan Eddie Vedderin/Chris Cornelin tuomaa muistoa tulvi takaraivoo saman tien ku kaveri aukas äänihuulet. Parhautta.

Looses tullu "lusittuu" tiskin huonommal puolel töide merkeis. Hermo lepää ku saa tarjota rokuille rinksuu ja bissee. Ei tuu kelattuu turhii ja porukka o mitä parhainta. Siel vapaa-ajat muutenki, toine olohuone.

11.1.08 Jyväskylä

Macheten viimone keikka Tuomon kans tiedos ja haikeat tais olla tunnelmat. Aamupäiväst starttailtii Santun kans subin aamupalan voimalla kamat kyytii, lyömäsoitintaiteilija Saikkonen jousille ja hakemaan lehtori Vajanto Tiksist ja siit Lahden rautsille Keikka-Kaikkaa vastaan. Kaikka tuurais siis Jalluu ku Jallul sattu ny olemaa huom. tärk. bisneksii (uudet purkkarit tais tulla mittatilaustyönä) eikä tälle siirtymälle ilmaantuisi. Henkisesti kylläkii ain messis. Tuomo tuliskii sit junalla, jos osais täl kertaa. Tuomo ku o junien kans vähä lasten kengis :) Bar 68:ha o ain loistomesta iha vaan pelkästää jo fiilikse takii. Tsekki ohite ja pikkupikku purtavat huuleen. Hotellil lepäilee ja eihä siit mitää tuu ku miestä janottaa. Siis takasi tonteille ja venailemaan. Keikka starttas klo 00.00 ja meno o mitä parhain. Loistokeikka, Kaikka liekeis, Sagen niskat/selkä/kaikki paskana eka biisist lähtie. Porukka hyvi messis. Harvinaisuuksii enkoreis: Napalm Deathii, Nasumii ja Tylyä Kuittausta. Parhautta. Pikku naurattelut siihe sit ja tiskille viihtymää. Kiitti Jonna rinksuist. Lauantain saapues olo ei mikään parhain ja viel illaks Looseen duunii. Pekoni tiris aikas lailla.

Ei kommentteja: