torstaina, tammikuuta 03, 2008

Hommat ohi ja uusii haasteita


Lauantaina oli siis Mokoman viimone keikka ja maanantain virallisesti päätty valtion leipä allekirjoittaneelta.

Helldonessa räyhättii lauantaina Moksujen kanssa. Mukana menossa olis Black League, Swallow the Sun ja Rullakon(VHB)veljekset. Mie tulin suoraan aamuvuorosst tonteille kahvittelemaan kun popparit toisivat itse backlinensa miun tyytyes piirakan syöntiin ja kaffeen. Nykäs-Jukalle joululahja käpälään ja jutusteluu Kaken, tuo Imatran kuumimman risteilijän kapteeni, bisneksi hieroen. Moksut saapuu tonteille ja ilmassa tuntuu olevan hiukka kireyttä. Mistä lie johtuupi, sitä mie en osaa sanoo, mutta kireiltä ukot tuntuivat. Paitsi Santtu, joka on aina ollu positiivsel tuulel miun kans asioides ja jutustelles siviilissäkii. Ja tietty Lettunen, tuo kitarateknikon ja ystävän esikuva, parhautta kaikkiaan. Tsekki tehdään nopeasti aikataulun puitteissa että muillekin jää tsekattavaa. Aksu pätsäs mulle oman lohkon monitorimaailmaan, joka helpotti kummasti keikkii. Siit kotio saunomaan Viltsun kanssa ja Ilvekseen eväälle keikkaa odotellessa. Tsekattii Barbaquebarbies(emmie tiiä mite se kirjotetaa) ja pakko sanoo et toimii. Parit hassuttelukaljat siin sivus ja joha keikkaki alkais.
Tiukka 45 minsaa takuu Mokomaa ja siin se. Ei yllätyksii, ei mitään uutta. Peruskeikka. Mikit pois ja mie poistun päkkäriltä. VHB sen sijaan potkas nivusii heti eka bisist lähtien, iha parhautta. Hyvii biisei, mukavii ukkoi ja loistotekniikka. Ei siit pahemmi voi sanoo.

Valtion hommatkii meni et heilahti ja nyt sit helmikuun rundii odotellessa. Ohessa tehdään kaikkea maan ja taivaan välilt, esimerkiks saunaremontist oluen myyntiin. Kattellaa syssymmällä sanos. Kiitokset kuluneesta vuodesta kolleegat ja ystävät. Kiitos Mokoma. Kitos Miitri ja Hölttä. Kiitos Lettusen pariskunta. Kiitos SAS:in ukot Ilmalassa. Kiitos Teille.

Ei kommentteja: