tiistaina, lokakuuta 04, 2011

Åh Pålandia!!!

Zervuska haidikset Puolasta. Tänään saavuttii Varsovaan ja Progresjabadabaduu-klubille. Emmie tiijä mite se kirjotetaan, joten ei tartuta siihe.
Keskel lähiöö oleva mesta tää o. Zlotitha unohtu vaihtaa mut minkäs teet. Tai kuten eräs tuttavapariskunta kertoi kuulleensa ni banaaneilha tääl voi maksaa. PA näyttäs oleva D&B:tä, kolme palaa puolellaan ja subit koko lavan levveyvel. Kattotaa kui kestää räimettä. Stiiniviini, eli tuo etupään seppä, virittelee meil kamoi tuol just. Merlin ja Simon kasaa backlainii ja Marttiini monitoreit. Ootellaa täs josko päästäs koht tsekkaa mut syyvää eka. Tutustuttiin paremmin Turisaksen poikiin ja mahtavvii ukkoiha siel oli messis. Jukkiksen (uus basisti) tunsinnii jo aiemmin mut Matias ja muut ovat hyvvii tyyppei.

Treblee perkele!!!! Tsekki ohi vierailevan kitaristin kera. Danny, Alestormista, paukahti vetää Metallicaan soolot ja hommaha karkaa iha lapasesta. Vitti, 160cm umpiskotti ja tiluttaa kaikki suohon. Mahtava hahmo. Iha Sean Conneryn ääni jätkäl. Ja sit taas sitä ikkuista vennailuu. Safkat huiviloihin ja välikuolema bussis med Eastbound & Down sarjan eka tuotantokauden.


Keikkaa riipomaan ja toimitus teki tehtäväsä Puolasa. Tää muute oli ukkojen eka kerta ikin Puolas eli neitsyys meni ukoil. Yleisö oli paikka paikoin aikas villii ja mukan keikas. Oli hyvä kyl vettee D&B:llä, varsinnii ku oli hyväs virrees. Ei kai siin ku taas kohti bussii ja kapselia ja matka jatkuu kohti Krakovaa….

...Joka paljastukii iha siistiks mestaks. Kunnon breku huiviloihin ja oottaas guidee vanilla et päästään Auschwitziin tutustuu.

1 kommentti:

Hane kirjoitti...

Työ vapauttaa, nii se o!