keskiviikkona, kesäkuuta 03, 2009

Tomo arikaatto diskoropootto spasiiba ladalada...


Jaappanian reissu sit tuli heitettyy und Moskova kans. aiva hauskaa liikentees khyllikki. Kulttuuri o mitä mahtavinta, sapuska mitä parhainta ja jengi iha uskomatonta. Loisto keikkamestat ja loistojengii. Japanis Midasta, Yamahaa ja kaikkee kivvaa. Rööninki, Temi, Karri ja vaik ketkä. loistomenoo kaiki puolin ja keikkakii meni aikas nappiin, yleisö tykkäs eikä jäänä ihimittelemmää enempii. Michael Monroe kävi hihkasees parit kipaleet siihe päälle ja kyl tyttöjen kelpas vedellä. Pikku kumarat siihe keikan päälle ja fanitapaamisii. Mie kattelin päält ku tytöt edusti.

Moskovaan lennettii viel tekees Mötleyn lämppäyskeikka. Ai että oli tytöt jännää juttuu housuissaa ku "pahat pojat" veteli tsekkii. Kai sitä ittekii oli sillo nuorempana (joskus 40-luvulla) iha samanlainen. Kyl mie oisin paskonu housuihi jos vaiks Dave Murray Iron Maidenist olis aikoinaa miul tullu juttelee niit näit. Hilijaseks ois vetäny. A1-kamat kokonaan miul käytös ku Mötiköil oli omat tiskit. Mikäs siin oli Veronal vedelles kunnon PA:n kans ja koko FOH-räkki, täynnä kaikkee mahtavaa, pelekästää miuta varten.

Täytyy kyl sanoo et palvelu pelas molemmis mais iha loistavasti. Kiitos Japani, kiitos Moskova ja kiitos Stalingrad Cowgirls. Ja Juha, kiitti.

Täst sit yhen keikan kautta kesälomille ja juhannus vittu mökillä. Ei tuu iha heti mieleen millo viimeks ois näin ollu. Grilli kuumana viikon verra ja sauna kans. Palaillaa taassisa.

3 kommenttia:

Einherjar kirjoitti...

Polysics kehiin!
http://www.youtube.com/watch?v=w9-_Ss4X8Ec

Viv kirjoitti...

Nähääkö siuta lemin poikien kanssa enää?

Oksu kirjoitti...

Eipä nähä ei. Poikien mukkaan lähti täks suveks Tinippa, vanhan liiton äänimiäs. Loistava immeinen ja ystävä. Koetaha viihtyä keikoilla ja saa noit lehmityttöikii tulla vilikasemmaa.