torstaina, toukokuuta 01, 2008

Jorma tai Lasse -08... Ei oo siistii ampuu lehmää naulapyssyllä feissiin, mä vedän paljaalla dunkkuun


30.4 Hel(l)sinki, Tavastia

Klo 15.01 Ilves, ensimmäinen olut kumoutuu kuivaan kurkkuuni. Boku pitää seuraa minulle. Tapaamme "päiväkahvin" merkeissä. Boku, tuo yksikätinen merirosvo, loistava ystävä juo kanssani tuopillisen. Ja toisen.

Sitten bussilastillinen poppareita jo saapuukin Tavastian eteen ja on aika alkaa töihin. Tavastia, parhautta, toimii aina. Paitsi tänään. Hissukseen ilman kiirettä saame kamat lavalle ja voimme aloittaa tsekin. Waalsteen(1)in Jukka on illan juhlaisäntänä ja hommahan toimii. Tsekki pois kuljeksimasta ja Monsteriserin pojat lavalla. MiitrosMiitros Ghali ja kumppanit ovat loistavaa sakkia. Tsekatkaa ihmeessä. Ruokapöytä on tosiasia ja millainen se onkaan: riistakäristystä, lihapullia, muussia ja pastaa. Puhumattakaan loistavista jälkiruuista. Parasta. Viltsu piippaa kännykkääni. On välioluoen aika, siis Ilvekseen. Mannonen, Virtanen & Liimatainen, nuo älyn samurait ovat myös siellä. Karkaamme kuin hauet rannasta Looseen yhdelle. Ja takaisin Ilvekseen. Kohta meitä onkin jo aimo porukka paikalla. Juhlat ovat valmiit alkamaan.

Mutta sen keskeyttää Monrepoon keikka. Mie teen vähä fiilisvaloja Tuomaksen kanssa. Päiväkänni onnistunut siis odottamaan omaa keikkaa. Poijjaat meikkaavat vapun kunniaksi itsenä Kiss-maskeilla. Toimii. Keikka starttaa raudanlujasti. Mutta: Kaken rumpufilli pimenee! Perkele! Syy löytyy LS-9:n sisuksista. Muistitikulle tallennettaessa ykkösryhmä menee muteksi. Hmmmmm..... asiaan täytyy paneutua tarkemmin, sanos mä. No siitä selvitään. Tai ei, Hyrden pakki pimenee. Sori Kake, ei myö tahallaan. Vittu, että minnuu koetellaan. Jyrin pakki tilalle ja show kunnialla loppuun. Mustanaamio ja Debil käy feattaamassa. Kamat liikkuu bussiin ja loppu onkin historiaa eikä pienten lasten korville. Siis mitään ei tapahdu. Persussettii.

Tähän päättyi Jorma tai Lasse-kiertueemme. Perjantaina alkaa Jatkot-minikiertue :)

Ei kommentteja: