torstaina, elokuuta 05, 2010

Mestarit maalimalla....

Notta johan kesää o viel jäljel ja blogiikii tartteis kirjotella ettei pomo pääse nälvii. Ei nouse kuhilaat pelloilla ei ym. jne. etc. perkele.

Tyttöjen keikkoi jouduttii peruu valitettavasti pikkupikku onnettomuuden merkeis ja sen ajan käytinkii aika vahvasti maalla ollen.

Oikeisiin hommiin taas lähdettiin sit Waltarin kanssa ja valloittamaan Tsekkejä festarikeikalle. Alustavasti oli tullu vain hiukan infoo ja tiedossa oli jotain erikoishommia. Lento Prahaan ja välipäivä siellä. Silkkaa parhautta. Slayerraflassa eväs oli parhautta ja akvaariossa palvelu ku kotibaarissa ilman pitkän salskeaa nuorta miestä tiskin takana. Aamusta lähdettii heti Villen kans kiertelee Prahaa ja seikkailemaan kylille. Tsekattii mestat ja tulin siihen tulokseen että tänne tullaan viel monta kertaa. Kiitos Praha ja Pension Lida.

Sit alettiinkii siirtyminen kohti festaria ja hommia. 100 kilsaa Prahast sivummalle, ydinvoimalan varjoon. Kävin tsekkaa mestat paikallisen sepän luon ja yllätys tuli heti. Ei ollu mitään pikku tilpehöörii vaan D-Show ja Lakustikkii tonteilla. Seppä oli miul tehny jopa filen valmiiks ja kyseli 8h ennen vetoa et mitäs lisäks ja mie siihen et kaikki mausteet pliis. Mukava oli vejellä ku kamat oli virees ja kysyessäni db-rajaa seppä tuumasi et vetele miten vetelet mut et yli 120db. Tein töitä käskettyy. Jengii ois voinu olla tietty enemmän mut ne jotka oli, tykkäs.

Nyt lomaillaan ja kikkaillaan ja kuun lopus lähtis taas SputUrbaaniTilepehööri keikoille ja jatketaan tarinaa sitten... Avec.

Ja hyvää loppukesää, toivottaa allekirjoittanut ja pitkän salskea nuori mies.

2 kommenttia:

KoodiKissa kirjoitti...

kiva ankka.

Oksu kirjoitti...

Kiitos kiitos :)