sunnuntaina, heinäkuuta 11, 2010

Kyllä fiksu mies menee nukkumaan ajoissa.....


....Tai niin mie luulin ainakin. Fiksuna tietty. Mutta Aasiaan:

Torstain aamusest siis siirryttii kohti Iisalmea Hevisauruksen kanssa. Kurvista tuuraamaan menin Olusille ja mukavoohan se ol. Homppa, Jäppinen ja Tuppurainen ääniryhmästä vastassa joten ammattitaitoa ei puuttunu ku bussista. Etupää asemiin ja tsekkailemaan fiilingit. Mikäs siel o vejelles ku maestro Homppa o laittan tontit kohilleen. Tsekki alta poijes kuleksimasta ja hotellil suihkuun. Terdeoluet ja tonteille takasi. Keikka starttaili niinkin inhimilliseen aikaan ku 19.30. Rajat oli annettu 105db ja mie vetelin 84-89, olihan kyseessä lapsille tarkoitettu shöy. Haasteellistaha tuo oli mut Homppa jeesas hyvin seisoen ain välil eturivis, keskel ja miun lähel ja tsekkaillen mittaril mis mennään. Loistoryhmä ja toivon sydämestäni et uusinta tulee. Parit saunatsuipat ja sänkyyn klo 03.

Aamul ylös klo 06 ja junal Poriin ja Finn (s)Hits Festeille tyttöjen kanssa. Konsiksen takapihalla järjestettävä festari kuulosti heti hienolta. Oliha siel kaikkee. AuraDiudiuta ja sellasta. Peltosen Aki-Jyyrä lähti tekees monttua tytöille ja illalla sitä otettii jo löysät poijes :) Ei siit sen enempää...

Aitooseen matkattii sit lauantaiks ja mikäs siel o vejelles ku o Terhin kamat ja homma toimii. ;) Kiits Terhi. Tytöt veti enegisen shown ja siit sit samoil silmil kotio kohti ja kohti orjuuttaja Vehmaksen hommia. Ens viikol taas uuret kuviot ees... UGH!

1 kommentti:

Terhi kirjoitti...

Hahaha, sekoilen ihmisten blogeissa ja päädyin tänne. Oon aika ylpee, et mul on oma tunniste täällä. 8-)