sunnuntaina, kesäkuuta 28, 2009

Pohojammaa anto lapsilleen pyttipannuaaaaa....

Notta taaas sitä mentiin tyttöjen kanssa reissusa. Tällä kertaa kohteina Kalajoen Merisärkkä ja Oulun Kuusisaari. Matkaan lähärettii perjantaiaamun Hennan kans Vantaalt, Riina kyytiin Tampereelt ja Enni sit Kokkolast. Matka oli mitä mukavin, autost levinny ilimastointi ja muutennii nii kesäne keli. Hiki lenti ku Niagaran puttoukses konsanaan.Kalajoelle saavuttii ajoissa ja Ylivieskän ÄT:n poijjaat olivatkii jo 90% valamiin tonteil. JBL:ää, Venicee ja kelepo FOHräkki käytösä. Ohojelmasa olis Coverkone 3*45min, missikisan finaalia ja meitin veto klo 01.45. Eipä siistii. Iha ok mesta, "heleppo" roudaus mut miks sitä lassii tarttee mättää joka paikkaan?! Ja safkaa sai sit ootella klo 22.00 enneku kokki oli saanuna evväät tehtyä. Jos ois luvan saanuna ni oisha siin voinu itte ne pyttipannut lämmitellä ja makkarat paistella, mut ei.

Keikka alakokii positiivisesti sit aikasemmi ku piti. Eli 01.30 :) Jengii ois voinu olla enemmänkii mut kelepo keikan tytöt vetäs. Valittii mm. paras tanssija ja ilimakitaristi. Kamat nippuun, autoon ja unille.Aamust sit ajeltii Ouluun ja hotellille hetkeks. Keikkapaikkana toimis iki-ihana Kuusisaaren paviljonkilava. Voi vittu et voi olla kuuma mesta. Eventilt Nexoo ja LS-9 ja soittoajaks 00.00 noin... HD ym. pyörien kokoontumisajot ja pyttipannusafka. Tsekki poijes alta ja hotellil nukkuu. Tonteille takas ja keikka käyntiin. Keikan jäläkeen avautumisii japikasuihkun kautta ajelees kotio kohti. 607 km, puol askii siggejä ja batterypullo ------> seitsemän tuntii myöhemmi kotosalla...

Ai niin, keskiviikkon piti käydä tsekkaas Veit Nou Moorin keikkakunto. Ja oliha se loistava! Mitä ny hiukka enempi ois saanu sitä PA:ta luukuttaa mut minkäs teet säännöksille...Oulusa o muute suhteellisen rouhia hammaslääkäri!

Ei kommentteja: