tiistaina, kesäkuuta 23, 2009

Parempi myöhhää ku joskus...

...Näin se aika taas menny niit et havina vaa kuulluupi. Paljo o vettä virranna seläsä ja hauskaa o ollu.Olavin kanssa oltii pitkästä aikoo keikillä ja iha Hämmeenlinnasa saakka. Sirkus mestana ja mikäs siin. Lainaaus tähä vaiheesee ku ei jaksa kirjotella: "Mikäs siin o vejelles ku tuttuja ukkoja ja hyvät kamat." Tällä kertaa mie olin etupääs ja Viltsu oli kamatoimittajan ominaisuuves ja hoiteli monitoorit. Ainut mikä ittee jäi harmittaa keikasa oli yleisön vähhyys ja uudet biist. Miul ku ei oikei ollunna hallusa nuo uuret biisit jota poijjaat o vaan treenan keskenään ;) Mut perustatsil mentii sit, ei kikkailtu ei.

Juhannus. Voi luoja, juhannus. Ensimmäist kertoo vapaa. VAPAA!!!! Auto alle ja nokka kohti maaseutua. Täyttä leppuutusta, saunomista, grillaamista ja aiva vaan parit märät ruuan kans niinku mauks. Että lepäs hermo ja ukko. Notta mite nii ei leppäis....

Viikonloppun lähtis taas tytöt reissuun ja meikämandoliino messiin. Täst sit taas alakaa loppukesän kestävä ruppeema keikkojen suhteen. Välipäivät taijan vaan olla ja ihimetellä kotosal...Ei puristele ressit eikä muut...Topifestitkii käytii lepposis merkeis. Toimii vaan aina.

Ei kommentteja: