keskiviikkona, toukokuuta 27, 2009

Tapahtui edellisessä jaksossa...

...Kattos ku oli aikaa mennynä taas sutjakkaan. Elikkäs männä perjantaina oli ystävän synttärikemut Loosessa ja pilleissä soittaa luikautti Thee Sofia Transvestaitsi iha ulukomailta saakka. Mie sain kyseenalaisen kunnian toimia heitin miksaajana ja mikä ettei, älkööt kielimuuri olko esteenä. Rohkeasti laahustin Looseen ja tapasinkin hetimiten yhtyeen laulusolistin ja hänpä puhuikin heikohkoa enklaandia ja tulimme toimeen sen siliän tien.

Alakertaan kasailemaan backlainia ja mikitykseen. Orkesteri sisälsi Kitaristilaulajan ja rumpalin. Stereomikit marsuun ja rumpalille mikit paikalleen. Rumpalilla ei ollut ollenkaan bassaria mukana, liekö jäänyt paikalliseen tulliin tai kanissa, mutta hyvin tultiin toimeen ilimannii.Keikka starttasi räväkästi ja jengi oli mukana hetmite. Loistava orkesteri vaikkakin hämmentä. Silkkaa neroutta, sanoi eräskin vierestä seurannut. Omasta mielestäni orkesteri ansaitsisi kyllä selvästi isommankin rupeaman keikkoja eikä vaan tälläisiä satunnaisia pistoja Suomen kamaralla. Kylä tästä pitäisi äiti ja tytärkin.

Lauantain het aamust sit siirryttiinkii Kokkolaan Stallareitten kanssa. Seurahuoneella olis bändiskabat ja sinne oli meitit ja neitit :) pyydetty esiintymään. mikäs siin. 7h ajo sinne pallit hiessä ja tsekki alta pois ja terdelle yhdelle(1!). Siit loikoilemaan sängylle ja odottamaan kellon saapumista oikeaan aikaan.Keikka rutiinil ohi, kiitos Kokkolan yleisö ku tajusitte poistua ennen keikan alkua, olipaha väljää sit vedellä. Setti ohi ja ukko makuul, aamupalalle ja pallit hiessä kotio ajelemaan. Perusviikonloppu siis.

Huomenna Japaniin ja rokkihommiin mut siit enemmä, jahka tuun takas, sit myähemmi...

Ei kommentteja: