sunnuntaina, toukokuuta 17, 2009

Hommahomma...

...Nimittäi työhomma. töit o taas tehty ja mukkaan o mahtuna kaikelaista. Ottia ja tuota ja sitä rattoo...

Tulipaha rykästyy Looses sit keikkii Disreissin kanssa ja mukavoo oli. O se vaa hyvä ryhmä, vaik Turkkulaisii, mut toimii tuo bändi ku häkä.

---Nörttipuhetta---
Club Loosen kamathan ovat kiinteänä paikan päällä. PA:na toimii Ohmin läjä ja samaa sarjaa olevat moniotööripaketit. tehhoo o aeva riittävästi tuoho mestaan. Jostain kumman syystä botneosastoo tarttee kyl ajella aikas reilusti notta se tulee sillai "potkasee munille". Valot on ja mikä parasta: VITTU PULSARIN VALOPÖYTÄ!!!! Aeva juhlaa!!! Etupäässä sijaitsee LS-9 16ch versio josta myös monitorit ajellaan. Tiedä:Monitorihaara o kuulemma mahdollisuus. Perusmikkikattausta notta pärjää.
---Nörtit out---

Mahtava meno oli tuvassa. Temi tuli tekees Kingstarii, joka oli lämppäämäs iltaa ja kokoontumisajot oli valamiin. Loistava bänti tuo Bobbyn kingstaari. letkeetä rokettirollii. Tuliha siin pari hiivaa kumottuu. Turun osasto sai sit iha Espoolaisetkii rokkaamaan ja hyvi rokkaskii. Vitti mie rakastan sit Taskisen lavatoimintaa. O ku pohojalaispastori olis hurahtanu rokkiin. Sellast meininkii että voi vaik tamburiinil lyödä ihtiään piähän :)

Ens viikol taas löysäs keikil ja pistolla Kokkolas mut niist lisää myähemmi. Ja koht sit Japaniin vetäsee bondagesakekaraoket ja pienet tumut. Pallaillaan.

Ei kommentteja: