maanantaina, maaliskuuta 02, 2009

Kotimaisin voimin...

...Olis välil helepompaa.

Keikkailut o taas startanna ja viikonloppu vierähtikkii aikas vauhdikkaasti Siltsun matkassa. Pe-Su keikat ja siin vedettii neljä keikkaa. Lahden Kari käytii porukal pakkaas kamat ja auto torstai-iltan/perjantaiaamun Teron, Mäksän ja Jaskan kans. Miul ois messis koko rundin ajan LS-9 (eikö jo pikku hiljaa sais OIKEAN monitoritiskin!) ja Microwedgee sekä IEM:ää. 32 inputtii heilahtaa että suhina kuuluu. Latinorytmein mennää juu.

Perjantain iltalautalle sisään klo 13 ja kamat pystyyn. Ahdasta niinku ain mut kyl sovittii ku ängettii. Siit yöpurku ja aamust ajelees kohti Västeråsii ja sinne konserttitaloon koko setti pystyyn. Vitti et mesta toimi. Tääl pitäis aika monen hahmon käydä nii vois ottaa mallii Suomeenkii. Oli meinaa tekniikan höpönassuja ajateltu ja aika huolella. Jengii ois saanu olla enemmä mut ei kai sitä ny ain voi täytee myyty olla. Purku ja ajo takas Tukholmaan jossa Mäkinen (se levyttävä kiipoortimies, ei toi tumma ja komea valohahmo) viihdytti miehii alkoholin ihmeellisellä vaikutuksel.

Aikane aamuherätys *3, kiitos Jaskan, ja klo 9 aamust Tukholman konserttitaloon taiteilemaan. Nyt jengii jo aikas palajo enemmä. Ja nyt päästii sit siihe ihanuutee jota jotkut kutsuu kiireeks. Kamat nippuun ennätysvauhtia ja bussin uumeniin ja siit sit kohti satamaa et ehtis laivaan viel. Kaikki iha jees aluks mut sit navigaattori sano ittesä irti ja alkoi arvuuttelu et mihi suuntaa ja mistä ja mahdutaanks ym. ym. JA! Nokian kännykän (n95) mukana tuleva navi o IHA PASKA! Vittu ku ei ota toimiaksee ei sit millää. Perusvarmoil kikoil elikkäs soitto sataman infoon ja osoitetta/sijaintii tietoo ja Jaska ajalee meleki suoraan laivan uumeniin. Monitoriräkki ja mikkei messii ja laivan tiskin kimppuun. Spirit!!! Siit tsekki alta pois kuleksimast ja syömään, slapiostoksil ja keikalle. Keikka numero neljä vedetään jees ohi ja nopea purku ja allekirjottanu nukkumaan ku ajovuoro puskee.

Aamul heräilen et kerkeen tehdä viimeiset ostokset niin oveen koputetaa: Huomenta, God morgon huonesiivous! ja jumalaton paukutus oveen. No Savelaha se siel aikas tukevas hönös ja sammumaan sänkyyn. Bussi tulille ja pihalle ja odottelee ukkoi putken päähän. Kamat ineen ja ukot bailaamaan autoon ja nokka kohti kotia. Ja arvaa et väsyttää ny!

Kattellaa taassiisa...

1 kommentti:

Nina kirjoitti...

En ymmärrä miten sä tuollaiseen oot lähtenny. Ihme mies.
Ite en nouse ees sängystä tuollaisten takia, tai no, femmalla nousen kyllä.