maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

Anteeksi, että keskeytän tämän hurrrrmoksen...


...mutta tarinat jatkuu. Elikkäs keikkaviikonloppu taas takana ja maisemia nähty. Joten tutusti ja turvallisesti takkaisi menneisyytee:

Torstain kipastii varaston kautta Forssaan ja Peeniks-areenalle. Kiva olla ajois roudaas ku tulee tieto et, ette te viel pääse ku meil o liikkatunti menosa. Siistii. Venailtii siin kryyn kans bussis hetki enneku pääs hommii. Siit taas kilikkeet pystyyn ja venailee illan shöyta. Nää liikahallit o ain nii herkullisii että. No kiekka ohi ilima kommelluksii ja kamat heittämäl kyytii ja etti majapaikkaa. Päätettii kryyn kaa jäädä Vorssaa iha yäks ja kattelees mitkä olis menoit. Löyrettii Status-nimine kuppila joho oli kerääntynä varamaa kaikki Suome surkeimmat karaokelaulajat. Voi luoja mitä soopaa mut rytmitaju oli erääl herral nii kohillaa ku voi olla.

Aamust sit Rosson letut huivii ja kohti Turenkii. Siel sama lysti elikkäs liikkahalli shöy. Ai nii:

- Nörttipuhetta nottas Audioo: Miul o messis MicroWedget joist mie tykkään kovin ja LS-9 jost mie en nii tykkää kovi. Hitto ku sais sen M-7:n laudeosastolle. Vitti mie jaksa enempää. -
Turenki o roudaksena loistavan heleppo jos ne ei ain levittelis niit irtomattojaa sin lattioil. NykäsAnssi tuli tuurailee Samii kannuihi ja Anssi antoi heti alotuksest "kärkäst-mut-ain-nii-ystävällist" palautetta korvamonitoreist. Anssi diggaa niist yli kaiken :) Ja jengil ei mee jakeluun se et jos me tullaan sisään ja kasataan kamat 2 tuntii ni miksei ne ei poistu 15min!?! Kumma juttu! Mut näis se o melekei joka paikas. Kiva ku tuutte esiintyy mut voisitteks hävitä vähä vikkelää sit! Täält sit ajoin poijjaat nukkus Tulisuudelmaan ja menin itte kotio.

Aamust taas lähettii kohti Lohjaa ja ihquu roudingii! Hissi homma toimii ku o nelejä reipasta nuorta auttelemas. Siistii. Kamat pydeeen ja peruskeikki alta pois ja taas illaks kotio. Ei lisättävvää.

Mut sunnuntai! Voi perkele! Mie lähen omal autol ajelee kohti Lahtee ja 120 vauhis kuuluu sellane klonk! ääni ja jarrut hävii. Siin o muute hiukka hikoilemisen paikka. No onneks ei menny ku toisen puolen jarrut. Pakko oli jatkaa matkaa ja keikille mentävä. Kuumekkii alako nousta et täst keikist tulis iha parhautta. Lahti toimii aina. Siis tekniikan puolest. Jaska veteli talon setil ja homma tais toimii. Tuulet oli kohillaa koko reissun ajan.

Ei kai siin. lisää kakkaa pöksyyn ja täl viikol lähetänkii sit Lapin runtille et kattellaas kui meiti käy...

Ei kommentteja: