maanantaina, heinäkuuta 07, 2008

Soronoo sober days.... Lässytä sille jota kiinnostaa???


4.7 Turku, Ruisrock

Miun päivä alkoi kotosalla oleskelulla ja junamatkalla Riihimäelle. Sielt mie pomppasin Timpan kyytii, joka viel tän keikan tuurais Jussii. Jussin siis olles siel haist-ite-hanuris-festivaaleilla. Ajelimme kaikes rauhas kohti Turkkusta ja matkaha sujui ku tanssi. Huomioon ottae et kuitennii oltii menos Turkuun.

Siel sit passijonoon ja infoo päi näköö et ei siul mitää passii ole. Kiitti ja odottelees poikie saapumista. No gaybussiha kanttas tonteille äkäsesti ku hauki rannasta lähtiessää. Passit kätee ja roudailee tonteille kamat. B-ryhmä vastassa vaan iliman Klasua. Mitä ihimettä?! Reiska Jumala se siel laitteli miul mikkei ja viuhkoi valmiiks ja nauratti nuorii miehii jutuillaan. Mikäs siin o työskenneles ku o ammattimiehet hommisa ja laittaneet kaik valamiiks. Klasu vaa uupu.

Rykästii siin tsekki menee ja ainut mikä jäi vaivaamaan oli miun toisen basarikanavan mystisyys, ei tule ni ei tule. Jumalakii teki kaikkesa. Sit se ihime tapahtui: Klasu laskeutui seuraamme! Herra Klasu oli ollu iha kuulemma Parriisissa saakka "lomailee" sillä aikaa ku Reiska ja muut ahersivat vierailevalle artistille homman valmiiksi. Vasta sitten Herra Klasu suostui saapumaan seuraamme. Etiketin mukaiset tervehdykset/ohjesäännön mukaista keskustelua. Herra Klasulle informoituani mikkiongelman, hän vain naurahti kuivasti ja ratkaisi asian sekunnin murto-osassa. Hää o HERRA!

Keikka tulille ja meininki o sanoin kuvaamaton. Jengi huutaa iha täysil Stamppoi ja poijjaat o liekeis. Loistomeininkii lavalla havaittavissa ja Hyrden show o parhautta. Peksi ja Kaikka komppaa iha urakalla, maestro vetelee parastaan. Kake riehuu ku mikäkii ja Eemil(lausutaan Achmil), tuo Pakistanin lupaus Richard Gaydermanin seuraajaksi luo tunnelmaa. Fisu tyhjenee ja meno kovenee. Encoret tulille ja ukot huilaamaan. Kamat nippuun, autoon ja Akun Tehtaan miesten kättelyt ja tervehtimiset ja olut käteen. Läkerollia huuleen ja bissee perään. Syömään ja moikkailee tutut. Ja niit riittää muute täällä. En jaksa luetella kaikkii mut hauskaa oli. Porcupine Tree toimi, Raised Fist melekei toimi. Hotellin aulabaariin yhdelle ja unten maille. Kiitos.

5.7 Rovaniemi, Simerock


Jusba palas ruotuun mutta...
Kiitos Finnair, ei kai siin muuta: tsekkaa ja tsekkaa

6.7 Aitoo, kirkastusjuhlat

Lähtö illalla noin klo seitsemän jälestä. Hissukkainen ajo paikan päälle, kamat autosta poijes ja hengailua. Los Bastardos väänsi toimivaa rokkiaan täysillä. Erkin moikkailut. Sämpylät ja kaffeet. Limukat. Ja meitin vuoro lavalle. Siel olikii sit valmis paikka viuhkoineen ja sälineen odottamassa. Aiva loistavaa palvelua. Kamat hyvässä vireessä ni ei paljoo tarttenu ku aukoo vaa hanoja. Jyrin hikoilles kamat mestoille ja raapies tsekin homma toimii. Kymmenisen minuuttii jäi viel aikaakii. Keikka startataanja meininki katossa. Tai melekei ny ainakii. Enemmä ois saanu ollla porukkaa kyl. Järkkärikii intoutu eturivis riehumaa ja kyl sitä Kaikan kans katottii kaksis miehis et mit vittuu?! Porukka oli hyvi messissä ja pittitoimintaakii saatii aikaseks hiukan. Ei kai siin ku Hyrde viihdyttää välispiikeil ja soolot ym. tulee ni viihtyy itse kuki. Kamat nippuun ja ajelees kohti kotio. Pojat lähti viel yötä myöte Lapeksee, miun ja Peksin ajelles Helssinkkii.

Keskiviikkon taas mentäis... Voi luoja... Klasu, anteeks sie oot oikeesti iha parhautta. Kuha mie vaan vähä kiusaan sinnuu.

Ei kommentteja: