maanantaina, heinäkuuta 28, 2008

Soronoo Sober days... Koiran ulkoiluttamista, unless your on a break.......


23.7 Äänekoski, KeiteleJazz

Junailua, 68:n terassiolutta ja ruokaa. Kas poijaat tuli hakemaan. Siis nokka kohti Äänekoskea ja Jazzihommia. Hotelii Hirvi (menee muute Kekkosen mestoihin heittämällä, Viltsu) majoitusmestana. Telttakeikkaa pukkaa. Machine Men ja Teräsbetonin kanssa kikkailemaan. NuutisPappa Betonin matkassa, aina parasta! Talon henkilökunta hiukka pihalla/hukassa. Pyöreä soundi kuulemma JBL:n kulmissa, ei tartte equa. Ja monitoreista katsottunako OH:t?! No mikä ettei! Eka biisi ja "mellakka-aita" kaatuu! Tästä o hyvät puitteet lähtee. Keikka o tulinen ja yleisö messis. Kiitos Äänekoski. Potkupalloilua ja iltakaljaa. Huomenna o pääpäivä.

24.7 Pihtipudas, Tokola maksaa

Mökkivälipäivä Mokomien kanssa. Saunaa, nuotiolaulua ja hyvää seuraa. Pari olutta ja makkaraa. Miitri mie rakastan sinnuu. Hommat kohillee ja sitä rataa. Uimista ja saunomista. Jyri kalastaa Ahvenia meille. Toimii. Kiitos ja anteeks, Dex-viihde. Ei myö tahallaan.Kiitti Kake, mie en nuku enää ikinä......

25.7 Kuopio, RockCock

Timba. Ei tästä enempää! Oliha se siellä joo.

26.7 Oulu, Qstock

Perttu, sie oot parasta! Täällä hommat toimii ja mies saa hyvät kelit. Voi luoja! Eero ja poijjaat oli hoitaneet sellaset kelit meille ettei paremmasta väliä. Ammattimiehet o ammattimiehii. Kiitos suuri. Mie oon nii liekeis ja nii o meitin päntikii. Paras keikka vähään aikaan. Kaikki toimii loistavasti. Andi o liekeis. Päkkäril toimii kaikki. Kyydit toimii. Kaikki toimii. Ei mitn sanottavaa. Safka o hyvää. Suklaa and. Ei pysty avautuu ku kaikki o parhautta. SIIISTIIIII!!!!! Kiitos Oulu, tuun/tullaan aina uudestaan te ootte parasta.

3 kommenttia:

Viltsu kirjoitti...

Toi Hirvi on ollu jo aika päiviä tuolla listalla. Yheksäntenä

Jazmanaut kirjoitti...

Minäpä kirjotan tähän nyt tämmösen kommentin, kun en oo taas aikoihin mitään kommentoinu.

Oksu kirjoitti...

No mikä ettei!