torstaina, marraskuuta 15, 2007

Turku, tuo Suomen Turku

Päivän aktiviteetit: Kalliost hakee Peteltä paku ja Santtu jousille (yritettiin houkutella taiteilija Putroa mukaan mutta järki voitti) ja nokka kohti Lönkan treenistä. Siel basisti Vajanto jo odottelikin ja kaman liikuttelu kämpilt autoon alkaa. Ja juuri kun kamat ovat autossa, vanhempi Saikkonen tepastelee tonteille. Oli kuulemma ensimmäine kerta ku hän myöhästyy roudauksesta. Tuomo tulis Tampereelt suoraan ja Javanatori Tammisaarest klubille. Vepee ei saatu ilmeisesti houkuteltuu reissuun kuskiks, ei edes rahalla, joten vastuu siirtyi mulle. Ja eiku nokka kohti klubia ja Auran parasta....

Klubiha kuuluu miun ykkössuosikkeihi kaikin puolin: roudaus on mitä parhain, bäkkäri mitä suurin ja ihkuin ja tekniikka parasta A-luokkaa. Tekniikan hemmot ovat oikeasti hyvii jätkii, kiitos Juuso viime kerrasta. Edellisen kerranha mie sain tapella iha urakalla noitte kulmie (Aura-dippidippi) kans siel, mut tänä iltana, leidiis änd gentlemaanes, mie miksuttelen etupääs. Jesh! Ja milläs muulla ku Auralla.

Blaken lämppäriks tultii ja Godsplaguen headlineriks jouduttii. Mikä lie pojille käyny, toivottavasti ei mitn vakavaa, meinaa on sen verran hyvää ryhmää. Godsplaguen pojat and. Hartonen & kump. odottelivat vuoroaan siin meidän tehdes tsekkii ja hieroskellen soundii. Päätettii käydä ottaa yhet enne keikkii (kaikil seuraavana päivänä oikeit hommii, paitsi Sibeliuksel) Zanzibaris. VIRHE! Meinaa tuoksu nii hyväl baaris et me oltii vääräs mestas. Kaike lisäks siel oli noin tuhat opiskelijaa hassuis paidoissaa niin voitte kuvitella ketkä erottu joukost: viisi 30+ ukkoo hevivetimis ja tuhat 20- opiskelijaa hassuis ja muodikkais kuteis.

Takas tonteil ja tupakinpoltteluu ja jutusteluu. Gosplague oli kova. Hartonen hoitaa kyl ton hevihomman iha tyylikkäästi. Euge o Euge ja soolot on rautaa. Bändi toimii kyl. Porukkaa ny ois saanu olla enemmä todellakin. Soittoajat on kyl tosi jees, lämppäri aloittaa ysilt ja headlineri kymppish. Massikal starttaa keikki ja iha hyvi starttaaki. Mie olin ainakii tyytyväine omaan suorituksee ja kuulemma oli moni muuhii. Riina oli kuvailees keikkii ja toivottavasti sai hyvvii kuvvii. Pojat oli liekeis/säästöliekil aika tasasee ja innostu Tuomo repäsee ain välil. Perussettii, paikoitellen hyvi rässien.

Tuomo tapaa fänin.

Ja taas valtion hommiin yöks ja lauantaihi saakka... Lauantain sit vaihteeks Night Lifeen miksuttelee hevanderii...

Ei kommentteja: