tiistaina, elokuuta 28, 2007

Paluu arkeen osa luoja ties kui mones....

<----- Purseri Lötjönen toivottaa kaikki tervetulleiksi.

Eilen oli sit ne viralliset kesänpäättäjäiset. Welldonella oli kemut järjestetty ja alkomahooli, safka, sauna ja musavisat pääosassa. Ilta aloitettii Prahasta herr Lötjösen, herr Kyllästisen ja Viltsu-ystävän kanssa. Muutamat oluet siin ennen varsinaisiin juhliin siirtymistä. Welldonen eteinen olikii täynnä tuttuja heti kättelyssä ja siin sit "pakolliset" kättelyt ja tarinan vaihdot. Pitkästä aikaa oli mahtavaa törmätä Ruudun Ileen (mikä ihmeen Raul) ja tarinoittaa ystävää. Ilehän on vanha konna äänihommissa. Siis ennen siirtymistään sinne poppiosastolle. Nykyäänhä se ei enää suostu niistä asioista puhumaan kun ei kuulemma hälle kuulu :) No vitsi! Mahtava persoona ja ystävä. Siin hetken rupateltua ja nautittua muutama kenda, päätettiin Viltsun kanssa siirtyä sinne saunaosastolle. Yllättävää jotenkin, että me oltii ainuat siel.
---------Tästä eteenpäin ei-niin-audioläppää --------

Siin sit saunanlauteilla pohdittii et pitäiskö alkaa naurattaa porukoita ku tuntu olevan vakavan puoleista porukkaa liikentees. Kaikki voivat kuvitella, jotka meidät tietävät, miltä näyyttää kun kaksi "miestä" makaa lasten uima-altaassa(sellaisesa puhallettavassa, parvekkeelle sijoitetussa) kendat kädessä, alasti. Siin alko porukkaa hiukka hymyilyttää ja tunnelma avautumaan. Ei enää jäykistelyä! Sit saatii viel hieno idea siihe perään saunassa lämmittelyn ohessa. Ale, tuo Welldonen vattu mie sanon loistohenkilöks häntä, duunas meille sateenvarjodrinkit ja otettii uusiks tuo uima-altaalla hengailu. Voi luoja et porukka oli liekeis. Siin sitä maattii altaas ja juotii sateenvarjodrinksui. Koht Ale sit toikii viel snacksilautasen kelluu meidän seuraan sinne ja avot et oli mahtavaa. Siin sit viel pikkurupattelut illan päätteeks. Rotsit niskaan ja nokka kohti Loosen olutravintolaa. Lahden Kari napattii viel puoliväkisi mukaan. Siit sit Lostarin kautta halailee Rööninkii, parit drinksut, Stadin Kedabbii ja kotio. Parhautta.
-----------------------Ei-niin-audioläppä loppuu----------------------------

Notta sellaset kemut oli ne ja tänään siis takaisin arkeen ja yöksi töihi. Kattellaa Torstaina ku ukko taas seleviää kotio hommista. Viikonloppu onkii sit laatuaikaa juniorin kanssa. Kiitos Kari, Lötjönen, Kyllästinen, Ile ja Welldone. Kiitos musavisa ja Jarmo. Kiitos Mikko hyvästä vastuksesta. Kiitos Viltsu ja anteeks :)

Viikon kuva:


"Legendaarisen" Karjalaisten kesäpäivien, niin sanotun "kuolema niittää hallissa" keikan tehotiimistä Piki, mie, Niitemaan Antti ja Juho. Alikessulle terveiset.

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Ja meikä kittas studiolla lämmintä kaljaa ja teki välibounsauksia, sekä backuppeja. Jippii!