maanantaina, elokuuta 13, 2007

Hötsyn tötsyt ja love me tenderit....


Nonniisa, taas viikonloppu ohi ja keikkireiporttii pukkaa:

Perjantai 10.8.

St. Michel osoitteena ja startti klo 16 assalta Peksin kanssa. Juna matka taittuu tulikuumissa tunnelmissa ja olut alkaa virrata pikku hilijoo kohti naamatauluu nesteytyksen muodosa. No mikä ettei! Saavutaa Pekkelin kanssa Mikkeliin noin 19 ja kuljetus onkii odottaas valmiina. Eikusta kyytii vua ja kohti fetsivaaleja. Kamat bäkkärinä toimivalle mökille ja kohti kakkoslavaa. Siellä urheat soturit ovatkii jo ja tervehdysten jälkee alamme kasaamaan backlinee. Tai siis Jusba, Jyri ja Kalle alkaa. Mie kattelen. Mie kattelen kuin Zeus. Tsekki pystyy ja homma toimii. Kake o palanna patteriston taakse ja meno onkii sitä luokkaa. Poijjaat riipoo sellast meininkii et heikompaa hirvittää ja minnuu hymyilyttää. Kamat oli joltai jostai ehä mie saata muistaa. JBL nurkkii ja ah aina nii ihana ACS rumpufiltsuli. Lätke o mahtavaa. Jusba oli raahanna ls-9:n tonteile ja oli ainakii omast mielest tyytyväine siihe etupään tonteil. Kamat nippuu ja iltatsuipalle. Käytiin sit syömäs (kiitti Jyri) pariin kertaa ja Raised Fistin tahdissa kohti kuljetusta ja hotellii. Yökerhon kautta nukkumaan. Kaikka pokas aika mielenkiintosen näkösen tapauksen matkalta, mut ei tainnu irrota kuten kuvist näkyy. Kute ei irronnu paril muullakaa popparil :)

Paras Mikkelir keikkir ikir!



Lauantai 11.8.

Startti Lammille klo 12. Aamupalal Jusban kaa oltii vähä ihmeissää ku orava tuli pöytään ja heitti pikkupikkudemonit. Startattii klo 12 kohti Lammii ja Pellavarokkii. Matkassa ei mitn kertomista. Been there, done that and that and that. Pellavas sit ei yllätyksii koettu ku etukäteen tiedettiin et Tertun paras ystävä, kummisetä, kummitäti, siskonmakkarakeitto ja uuniperuna Pulkkinen hoitaa kamat tonteilla. Terkut Tertulle. :) Perussettii. Tais olla taas Karin EAW:t tonteilla tai sit Pulkkinen o satsannu. Jotai häikkää niis kamois kyl o ku gainit saa lyödä iha tappii ja silti ei tuu mitn. Porukka oli liekeis ja nii oli orkesterikii ja Kaikan sisuskalut. Iskä elikkäs Jykä oli hoitanu pojille viimosen keikan kunniaks kypärät joihi oli pultattu viinapullot ja pillit ja pelit. Loistavaa hommaa. Keikki ohi, kamat nippuu, parit jutustelut Amon poikain kanssa ja nokka kohti Mikkeliä ja Moksuje keikkaa.

Mikkeli perkele taas. Mokomien vaihtoaika olikii just starttaamas ja meitsi tonteille oikiaan aikaa. Kamat nippuun, mikit kii ja tsekkii tekee. Perkele. Miitri. Ärrrrr. No ei siit enempää. Keikka starttaa ja sekoilu alkaa. Mikn ei hyvin ja mikn ei kelpaa ja mitn ei voi tehdä. Kamois ei siis mitn vikaa, Kalle ja pojat EW:lt oli hoitanu hommat kyl mut meijä pää ei. Äijät oli paniikis ja mie olin paniikis. Parin viikon tauko saa näköjää ihmeitä aikaa, negatiivises mieles siis. No keikka meni rutiinil läpi ja yleisö tykkäs ku puuro hullun housuista. Siit sit kamat nippuun Joelii näyttää pojille ja hotelliin nukkumaan. Aamulla juna lähtis klo 10 ja siihe pitäis Saikkosen kanssa ehtii. Ja ehittii me. Nukkumisyritys o tuhoon tuomittu kuumuudest johtue ja ravintelivaanu o tosiasia. Parit kaljat ja Helsinki häämöttää jo. Saikkosen hyvästelyt, kotio ja suihkuun. Pyykit korii ja nokka kohti Tuusulaa ja hermolomaa. Ja ne lepää. Voi luoja et ne lepää. Parhautta. Aamuks taas sit takasi valtion pitkän mutta kapeen leivän ääreen. Lauantain toistaseks viimone Mokoma keikki sit Imatralla. Kattellaa.

Ei kommentteja: