sunnuntaina, heinäkuuta 15, 2007

Pyörivät äänimiehet osa yksi


Se on sitten ensimmäinen CMX-keikka takana ja ukko kotona. Ilosaareen lähtö tapahtui klo 12 (yllätys) kisikseltä Hukan ohjastaessa valkoista ratsuamme. Ei niin ettei lähtö olisi normaali, tiputimme kahvilan Kallen kotiovelle, kun kyseinen herra oli hiukka aamujäykkä ;). Asiaan. Matka taittui tasaisen tappavasti ja eka pysäkki Liinaharja, josta Tuomas Peippo, tuo Lohjan lahja metronomeille, kyytiin ja sibyllat huiviin ja eiku menoks. Seuraava stoppi olisiki sitten Juvan ABC. Sinne päästyämme alkoikin vallan ihmettely: Mitä helevettiä Apulannan autossa on bändin ja tekniikan jälestä vielä noin 20 muuta ihmistä???!!! No mutta, Väne Vänttinen, tuo Savon lahja valokatkaisimille, saapuu iloiseen seurueeseemme ja matka voi taas jatkua. Joensuus majoitus Atriumiin, kaikilla omat huoneet, kusenpolttamiin yksiöihin ja porukalla syömään. Ai niin, siis niille jotka eivät tiedä ketä mukana on pieni selvitys: Hukka(miksaus, logistiikka), Väne(valot, savolainen), Simo(backline, professuuri) ja mie(monitorit, savolainen). Jos joku ei orkesteria tunne: Ime pamppua. Aivan loistavan mangokanan jälkeen siirtyminen bussiin ja tonteille. Edellinen orkesteri oli jo lopettanut ja Ismo kasaili siellä kamojaan omaa showtaan varten. Siinä on muuten miehellä "mukava" monitorikattaus keikalla, terveisiä Sumpille. Ei nimittäin käynyt kertaakaa kateeksi. Kaverien moikkailut(olen asunut Joensuussa ja niitä tuttuja kerttyi sinne)ja tekniikan tervehdykset (kiitti Kalle ja Jaska, hyvät oli kelit) ja takahuonehengailua. Amelle oli pakko käydä heittää jo perinteeksi muodostunut punaviini. Kiitos Ame kaikesta. Käydään Simon ja Hukan kanssa kasaamassa backline valmiiksi ja odotellaan taas hetki. Linjatsekki, Tuomas soittaa itse rumpunsa lavalta muut verhon takaa, ja laulumikkien(Janne älä koske niihin) katsastus ja kohtaha se veto jo alkaakii. Vittu mitä meininkiä! Äijät raapii sellasta HC-mättöö alkuun että!!! Toimii ku mummo lumihangessa. Tuomaksen kanssa haetaan muutaman kerran balanssia kuntoon, Aki tahtoo hiljempaa(!), Tipi o balanssinsa hakenut ja Janne.... No Janne sai balanssinsa, sanottakoon nyt näin(vitun iso hymiö). Kamat pois lavalta, pakkaus ja poppi kyytiin ja hotellille. Pikkupikkujatkot Kimmelin loungessa, (jeejee levy-yhtiö maksaa, tilatkaa vaan) Martikaisen Jarkon kanssa musiikkipuhetta ja loppuilta o levy-yhtiön sainaiksua ja heiniä. Kotimatka alkaa klo 12 (yllätys) ja Helsingissä ollaan juuri parahiksi että ehdin kotio saunaan. Ensi viikolla sitten kolme keikkaa. Saa nähdä monta uutta artistia reissussa löytyy ja sainataan by Janne. Ens kertaa varten viisaampana ja savolaisempana. Kiitos ja anteeks.

3 kommenttia:

Viltsu kirjoitti...

Mistäs te sen Kallen oikeen löysitte?

Oksu kirjoitti...

Oltiin lähdössä Kisikselt ni katottii ku hellyyttäväs oli ovi auki, ni siellähä Kalle makoili kankkusessa. Tai siis tais se viel kännis olla :)

Viltsu kirjoitti...

Mä luulin et se ois häipyny sieltä jossain kasin ysin aikaan mut et noin myöhään. Ite tajusin erään episodin jäljiltä livetä jo seiskalta.