maanantaina, heinäkuuta 23, 2007

Pyörivät äänimiehet, osa kolme. 2/4, 3/4 ja 4/4


Aikahyppy!!!!!

Perjantai 20.7.07


Startti kohti Hämeenlinnan Wanajafestejä klo 15 Tavastialta. Pakattiin Hukan kanssa auto ja poppi kyytiin ja eiku menoks. Yhden pysähdyksen Sibyllataktiikalla perille. Hotlaan kirjautuminen ja pikku levot. Tonteille pääseminen on sikäli hankalaksi tehty paikallisten järjestysmiesten taholta että... Ensin pääportilla kaveri aukaisi vain toisen puolen et kai se ny siit mahtuu. No siinä ja siinä. Lavan takana portilla sitten sellainen vanhempi herrasmies tarkkailee ku bussi tulee et mitä miehii te nyt sit luulette olevanne ku bussilla hänen portille tulette. Voi luoja! Noh, vihdoin päästiin parkkiin ja moikkaamaan tuttuja ja kattomaan tontit. Botne Pulkkinen, tuo Suomen virallinen pyörivä/säätävä/mitävaankeksistähän "äänimies", oli sit hoitanut kamat tonteille. PmmP:n porukka se siellä laittoi tuulemaan juuri. Oli meinaa lavahenkilökunta toimeliaana. Syömään ku vielä ehtii ja siellä sit Kie Von Rullakkoa haastelemaan. Hyvä meno kokilla ku tarjolla oli kasvismössöö ja pyttärii mut siit se sano et perunat ois loppumassa et jos passaa pelkät lihapullat! Toimii! Nykänen ja Mäkinen, tuo tekniikan aivoriihi, tulee tarinoimaan ja hassuttelemaan, ehkä parit kossusiivut. Jonnan porukka valmistautuu keikkaa varten ja meitit alkaa kasailemaan omaa kalustoa pystyyn. Romppeitten vaihto lavalle ja meitin vuoro. Tervomaan tekniikka harrasti teollisuusvakoiluakin meidän tsekkiajalla. Olin sitten ystävällinen kerrankin ja sanoin talon hahmoille et mie stäkkään ja pätsään itte ku no siis.... Kyl Junnu ja Terttu arvaa miks. Keikka starttaa ja heti alkaa ongelmat. Tipin laatikoista ei tuu eka tahdin jälkeen mitn! No kappas, päätteet meni siinä. Nopea vaihto ja uudet päätteet tulille, tällä kertaa kaks kertaa isompina! Keikka saadaan jotenkin tahkottua läpi vaikka hauskaa piisaakin. Kohteliaasti kiitän kaikkia lavan toteutukseen osallistuneita ja poistumme paikalta. Sirkukseen moikkaamaan kolleegoita ja seuraavana päivänä Riihivuorirock ja kotio.

Lauantai 21.7.07

Aamu alkaa oveen potkimisella! Hukka kyselee: notta onko mitään suunnitelmia iltaa varten? Mie siihe: et kai se pitäis Jyväskylän baaritilanne kartoittaa ja sillai. Hukka siihe: et no jos et kauheesti suunnittele ku pitäis Riihivuorest siirtyä pikimmiten Juvalle! -Mitä vittua ny Juvalle? -No ku Neljä (vyö)Ruusua peru keikkansa ja me mennään tilalle (tästä johtuu tuo otsikon muutos) soittelee. -No mikä ettei!
Ihan ku näitä kesään ei enempää mahtuis! Eikai siin ku nokka kohti Muurametta ja kesän kuumimpii festareita. Tämä kyseinen fetsivaalitillaisuus olisi Hytin veljesten järjestämä niin ainakin tekniikka pitäisi olla kohdallaan. Ja onhan se. Siellä Asko, Jäykkä, Kalle ja kaverit ovat vastassa. Stam1nan pojat veisaavat lauteilla kun saavumme ja kattomaaha niitä on mentävä. Taistelupari Hölttä ja Jussbaum ovat palanneet ruotuun ja homma toimii. Pojat roiskivat menemmää nii et heikompii heikottas ja niin edelleen. Stam1na on priimaluokan livebändi kyllä. Mylly ja Kurvinen, tuoreen Idolin tekniikan aisapari, tulee vastaan suht väsyneinä. Pojilla oli ilta venähtäny ja makkarat palanu. Seuraavan vuoros olis sit Kotiteollisuuden hilpeät nassikat. Sinkkosella taitaa muuten olla SUomen ainut suihkuHD. Käydään turisemassa arvon herrojen kanssa ja sieltä singahtaa ilmoille viestiä että herrat Halmkrona ja Yrjänä vierailevat Peikkolaulussa tänään. No mikä ettei! Safkapolitiikka muuten toimi loistavasti näillä festareilla. Harvoin saa joulukinkkua kesän riennoissa. Kiitokset tytöille kyökin puolelle. KT vääntää taas loistavan keikan. Homma toimii! Meikäläisten vuoro ja kamat pystyyn. Tunti ja vartti varattu soittoajaksi. Hämmentää popparia kummasti. Mutta sitä saa mitä tilaa. Keikka on peruskauraa ja hauskaa tuntuu lavalla olevan. Asko oli kyllä tehnyt valmiiksi niin hyvät lavakelit että ei paremmasta väliä. Kiitos ja anteeks. Janne intoutuu vähän pompottamaan allekirjoittanutta mutta hyvällä huumorilla. Kiitos Simolle (backlinerimme) väliajan siiderisketsistä. Keikka ohi, kamat autoon PG:n miesten moikkaus, TrrT Tukiaisen Mikolle ja suht nopeaa Juvalle.

Juva
Tekniikan ammattilaisilta (katso kuva) matka taittuu kuin siivillä. Pojat on tosissaan selvinpäin molemmat. Hukka ajaa Suomessa, mie Lontoossa. Terveiset Helolle. Juvalla onneksi olisi vastassa perinteiset kelit. Teekelmannin Mikko hoitaisi etupäätä ja lavalla toimisi Aamuvuoren Anssi. Passit kyytiin ja auto parkkiin. Yllätysten yö. Pmmp onkin jo soittanut ja meikäläiset o hoomoilasena et mitä ihmettä. Popeda ja PMMP on vaihtaneet soittoaikoja johtuen toisen orkesterin laulusolistista joka tulee ehkä omilla kyydeillä ehkä paikalle ehkä myöhässä. Ehkä. Illan ja seuraavan päivän loppusaldo löytyy täältä. Kaveri saapuu kuin saapuukin tonteille ja ottaa tilanteet niin sanotusti haltuun. Ja muuten ottaa. Pakkohan sitä keikkaa on käydä vilkaisemassa. Perushuttua. Kai se noilla kilometreillä tulee jo selkärangasta. Meidän kamat valmiiksi ja tonteille. Vaihto 30 minsaa, meille riitti 20. Tupakinpoltot ja aamusiiderit ja keikka voi alkaa. Keikka on mahtava. Siis miun mielest. Ukot louhii siihen malliin menemään kyl. Tipi and. Anssille kiitos kärsivällisyydestä ja loistoihmisenä olosta. Tiukka setti tuntiin enkoreineen ja se on parhautta. Kronologinen settilista toimii. Keikka ohi ja lava tyhjäksi. Täällä muuten toimii tuo lavahanskaosasto. Voi luoja että liikku kamat vikkelään paikoilleen ja poijes. Kiitos. Kamat autoon, Väne saunaan(hyvät oli kuulemma löylyt vaikka vähä vilposet) ja muut hotellille. Hiukka väsyttäis mut juodaan nyt seuran vuoksi parit reilun kaupan keskarit. Istutaan porukalla hotellin käytävällä, me ja PMMP, ja kuunnellaan iPodia. Kaksi kaljaa on tosiasia ja meikäläinen unten maille. Aamu koittaa ja samoin kotimatka. Karaokevastaavaa hoitelee vielä viimeiset hauskuutukset ja alkaa vitsin kerronnat. Pysähdymme syömään Kaisan kammarille ja ihmettelemään pupujussien henkistä elämää. Hukka päättää alkaa suunnittelemaan pupujussien jatkojalostusta. Kisahallin parkki on tosiasia ja taksi kotio. Tai olisi jos Mannonen ei soittelisi että tuleppa Looseen päiväkaljalle. No sinne mennään ja kappaskappas, hommahomma ja kuset ja paskat. Niin hävis Mannonen ku pieru saharaan parin kaljan jälkeen. Viltsu tulee tilalle ja käymme syömässä suhteellsien turvoksiin itsemme Shangai Cityssä ja uni alkaa painamaan silmiä. Kotia lähtö on tosiasia.

Janne haluaa vielä allaolevalla kuvalla kiittää kaikkia fänejä ja sanoa et kiip on rokin ja ostakaa uusin levy.
Kiitos kaikille tämän "kiertueen" talon hahmoille. Kiitos kolleegat, taas. Kiitos Aki, Tuomas, Janne ja Tipi. Kiitos Simo. Kiitos Väne. Kiitos Hukka. Parhautta oli ja hauskaakin piisasi.




<----- "Ainakii näin iso kulma siellä on, emmie tiiä mittää muuta. Miks miu pitäis? Mikä ihmee vahvistinteho? No mikä ettei!"

2 kommenttia:

Viltsu kirjoitti...

Ei kait ne Pulkkiset niitä Karin kulmia omilla päätteillään ajaneet. PRKL.

Niin jo tuost vakoilukuvasta et ai ai ai ai ihanan näkösen spagetin olivat siihen räkkien perään ja lattialle taikoneet.

Oksu kirjoitti...

Ei miun mielest. Kai se Kari ois jo soitellu :)