sunnuntaina, elokuuta 07, 2011

Voiha pipari....

...ku aikaa o taas kulunu. Muka kiirettä ollu ja ei oo ehtin päivittää tätäkää. No jos ny muistelis kesän kulkui ja rientoi... Tota noinniisa....

Kesäkuu:

Kesäkuus loppu Korjaamon hommat ja ny niist voi sit avautuukii. Jos jaksais. Vitun hyvä ryhmä (Hannu, Anssi, Antti ja Jukka tekniikas ja toimiston/baarin jengi) ja paska ryhmä (yläkerta). Jätkien kans homma toimi ja niin pitikii mut toi yläkerta löi niin paljon kapuloit rattaisiin ja hankaloitti hommii. Helpommin asiat olis sujunu ilman niitä! Fasiliteetitha o kohillaa talos ku Hannun kans niit säädettii aikamme. Toimi omast puolest. Keikkoi ja firmakisoi tuli tehtyy iha tarpeeks taas. Kiitti jengi ja yläkerran ukko voi miun puolest haistaa paskan. Piste.

Muuten ton kesäkuun lähin otin lungisti, tein baarihommii ja leppuutin. Ja kävinhä mie Myötätuules miksaas Finntrollii. Kiva ryhmä ja jatkot sovittiin samoin tein eli siit lissää jatkossa.

Heinäkuu:



Perusmenoo baarilla, pojan kans lomailuu ja parit keikat. Trollien kans pistokeikkojen muodossa Ilosaari ja Italia. Ilosaares toimii aina kaikki. Siis kaikki. Tekniikka parasta A-porukkaa. Henksu parasta. Ilosaaren porukka parasta. Ei voi valittaa mistään. Paitsi ajamisesta 16h vuorokauden aikana, jonka seurauksena viikon saikku ku selkä pamahti jumiin totaalisesti. Ei siistii.

Italia sit olikii taas päinvastoin. Shuttle o ilmeisesti Italiaks 3*vitun pien henkilöauto. Festivaalit oli sellaset kyläjuhlat jossa oltii pääesiintyjän roolissa. Kylä, jossa majotus oli, oli ihan kuollut. Tarkotan ny siis kaikkii rafloi ja baarei. Jengii, tummia poikia, oli ihan vitukseen liikentees mut mikää paikka ei ollu auki. Sketsihä täs reissus oli toi etupään seppä. Oli laittanu meilii miul etupään tiskist et siel oottais BMW5. Kysyin hält et bensa vai diesel, meni lukkoon. Vastas oli sit kuitenkin PM5D. Bensakoneella. Q1 setti hyväs virees ja etupään seppä paljastu mukavaks britiks, joka oli tuuraa tät kirjotus/ymmärtämättömyysvammast makaroonii. Keikka meni ok mut kuskit oli sit hukas(lue kännissä!!!) ja hotellille pääsy oli sit aika hakusessa. Lopult sin päästii ja unta ku yritin saada ni kitarateknikko helvetistä jakso höpöttää niin et unta tuli kokonaiset 2h. Kiitti Tero!!!

Baarihommii ja poitsun kans oleiluu.

Kuun lopus sit olikii hautajaiset vuorossa kahteen otteeseen. Suburban Triben vikat keikat siis. Perjantai-lauantai mentiin Tavastial. Perjantain peruskeikka Burtonil höystettyn ja lauantain sit Markkanenkii liitty seuraan. Arskan ja Miikan kans vedeltiin hyvät keikat. Kiitos Jukka ja Tavastian henksu. Toimii aina. Jammulle ja Turun Villel kiitokset illan kulusta...



Elokuu sit kattellaan ja syyskuun lopus pärähtää Heidenfest. Huh huh...

1 kommentti:

Jazmanaut kirjoitti...

Se elää!!! Ei olla ryöhommissa törmätty, mutta mä lupaan joskus tuleen sen ikkunan toiselle puolelle ryystään kaljaa.