maanantaina, maaliskuuta 14, 2011

Nyt ku tehhään ruammoo, ni sehän on kiva sillon, mut vaa takia pittää vittumaene kuva antoo, ku kaveri... isäntä... PERKELE!!! Ku hommissahan se on.

Ehä mie kummempii kuha ajattelin jottai kirjottaa tänne. Töis ollu perusmeno, mitä ny ruottii joutuna puhumaan ku stage på Svenska oli männä viikol Korjaamol. Tähtihetkiin luen kyl ton lauantain Kalaniemen keikan. Akkari, haitari, polkuharmooni, huuliharppu ja laulu. Iha loistavvaa settii puskivat ja oli kyl ilo ajella kohtuu hlijaa tuot ja fiilistel vaan. Marias puolestaan oli aina ihana Laura Närhi mut ei nii ihana eräs orkesterin jäsen. Koskaan en oo hänen kanssaan tullu toimeen enkä tullu nykkää. Kaveri vetelee sen verran hilijaa ja päi helevettii sit soitintaan et ei voinu loppupeleis ku nauraa. Tää ny o vaan miun ja ainoastaa miun mielipide mut voi helevetti noil kilsoil luulis jo tajuavan!!!

Tää viikko mennäänkii sit iha perushommeleil eli raksaa, Mariaa ja komediaa. Isompii keikkoi onnii vast ens kuu puolel kunnol. Tää kuukaus mennää aika iisisti...

Ei kommentteja: