maanantaina, marraskuuta 22, 2010

Los CMX Finlanders

Notta näinhä se ment taas viikonloppu Lapin poikien matkassa akselilla Pori-Turku-Porvoo. Porissa oltiin taas tutussa Bar Kinossa. Siel o vierailtukkii aika tiuhaan tahtiin lähiaikoina. Paikka ei oo muuttunu mikskää sitte viime käynnin :). Kamat pystyyn, tsekki alta poijes ja hotlalle Tuomaksen kans eväälle ja saunomaan. Porukkaa oli saapunu aikas hyvi tonteille ja ukot vetäs taas kelpo keikan. Helo heilahti moikkaas ukkoja ja Tupe tuli ku puskista morottaa meikäläistä. Keikan jälkeen hotlalle ja parit jaksot SOA:ta ja unten maille. Paitsi et ei ku huone muuttu saunaks ja lämpöä riitti 32 asteen paikkeilla.

Aamul hikine ukko tonteil roudaas ja nokka kohti Turkua. Kooma osoitteena vaan ei olotilana. Naureskelua bussissa ja suurehkot rekkaeväät huiviin. Kooma oli miul uus tuttavuus. Lava iha ok ja akustiikka aika jees. Yläkerras veivas Finlanders kolme settii et taidetta olis tarjolla. Tsekki alta poijes ja suht Curryset kanat huiviin ja saunakerhon kokoontuminen. Puol yks alko keikka ja aikas perkkeleen hyvä veto oli. 1600 lippuu kuulemma myyty taloon :/ Kyl se Finlanders o kova. Keikka oli parhaita tähä mennes ja meno sen mukane. Grillin kautta kylelleen ja aamulla pakkaus.

Porvooseen olikii sit matkaa joten naureskeluvaihe päälle ja menot kohilleen. Lukemista, naureskeluu ja itsetutkintaa. Porvoon Bar Soho ja backline sisään. "Monitoritsekki", backlinen kasaus (Aleksi oli lähten synnin tielle), evästä huiviin(paskat pizzat) ja välikuolema. Käytiin Jannen kans kävelyl vanhas Porvoos ja tultiin siihe tulokseen et Porvoon kirkko näyttää sentterii ateisteille ja muille synnillisille!!! Keikka oli aikas jees paikkaan/aikaan nähden. Kamat nippuun satasella ja Vänän kans Ladalla(!!!!!) himaan. Ens viikol sit taas jotain aivan muuta....

---EDIT---

Mie olin jo melekei unohtan tän mut kiitti Aki:

"Soundtsekki alkaa. Soitamme Kivistä kirjaa, avausraitaa. Lavan edessä tepastelee yhtäkkiä viisikymppisiä tiernapoika- ja tyttöhahmoja. Joku puhuu kiivaasti puhelimeen. Ja menee huutamaan Hukalle. Hukka näyttää meille stop-merkkiä. Punapukuinen vanhempi rouva tulee lavan eteen ja huutaa minulle: “ellei tämä meteli lopu, me pidämme huolen, että teidän yleisönne ei pääse tänne sisään, meillä on nyt harjoitukset!”.
Minä: ???
Rouva: Meillä on tänne sovittu harjoitukset puoli seitsemän!!! (Polkee jalkaa)
Minä: Kello ei ole vielä puoli seitsemän. (Oikeasti se on 18.31).
Rouva: Minä pidän huolen, että teidän yleisönne ei pääse tänne sisään! Minä pidän!
Minä: (mikrofoniin hyvin, hyvin pehmeästi) Meille ei ole tullut mitään tietoa mistään pikkujoulutreeneistä, mutta tarvitsemme VAIN viisi minuuttia, että voimme tehdä työmme. Meidän on ihan välttämätöntä tehdä soundtsekki. Viisi minuuttia?
Rouva: Te lopetatte heti sen metelöimisen, kuuletteko!!! Heti!!! Muuten minä pidän huolen, että teidän yleisönne...
Rasio: (lavalta rouvaan kääntyen, volyymi nousee lauseen edetessä) Mitä ihmettä tämä on, eikö täällä saa tehdä edes työtään. Viisi minuuttia kaveri sanoi! Menkää jumalauta toimistoonne harjoittelemaan, perkele. Menkää pihalle harjotteleen. Viis jumalauta minuuttia! Teillä on bileet, me ollaan töissä. Töissä! Jeesuksen kristuksen verinen mulkku!!! Vittu mitä eukko, ei mitään tajua mistään, opetteleisit edes käyttäytymään!!!! Soittaja saatana on vittu aina tiellä perkele kun pitäisi leikkiä tipetipetappia kerran vuodessa jne...

Hukka kompaa, mutta me jätämme pyytämämme viisi minuuttia kohteliaasti käyttämättä, että firman pikkujoulujen järjestelijä ei menetä tärkeätä viisiminuuttistaan (baari aukeaa kolmen ja puolen tunnin kuluttua) tiernapoikatreeneistä."

Ei kommentteja: